02 декември, 2017

ГОДИНАТА НА ЗЕМНОТО КУЧЕ - ЧАСТ 1



На 4 февруари огненият петел ще предаде щафетата на земното куче.

През 2017г. имахме отношение на контрол между елементите на годината, а през 2018г. ще имаме два еднакви елемента – земя върху земя (Ву Сюй). Разбира се ситуацията , когато единият елемент контролира другия не е особено благоприятна, а когато са два еднакви елемента, тогава са в братски отношения, но хубаво ли е такова голямо струпване на земя? От една страна земята носи спокойствие, стабилност, доброжелателност и доверие, а от друга – авторитарност, праволинейност, консерватизъм. Янската земя се асоциира с планина, а планината е статична, неподвижна и не се променя, следователно движенията и действията ни през следващата година ще бъдат доста ограничени.
Кучето е едно от животните явяващи се „съкровищница“ и през 2018г тази съкровищница може да се отвори за някои хора. За да се случи това, трябва да бъдат изпълнени определени условия в хороскопа. Най-голям потенциал за това имат хората родени в ден с НС ,,,,или и имат в картата си или текущия такт на късмета дракон и куче ( ).
Кучето е едно от трите животни участващи в „земното наказание“ - бик, коза и куче ( ). Това наказание се формира за хората, които имат и трите животни в хороскопа си или имат бик и коза, а кучето се добавя от годината. Наказанието се изразява в безсмислена конкуренция, завист, пренебрежително, високомерно отношение. Ако сте открили, че през 2018г. за вас се формира такова наказание, това означава, че или други хора могат да се държат обидно и пренебрежително с вас, или вие да се държите така с околните, в следствие на което ще бъдете наказани.
Как да го избегнете? Учите се на търпение и толерантност в отношенията, не се поддавате на провокации, не завиждате, не се сравнявате с никой.
Какви сфери може да засегне наказанието и кои хора? Зависи от елементите в хороскопа ви. Това може да са пари, кариера, образование, социален статус и т.н., както и родители, деца, брачен партньор, началник, колеги, подчинени и др. Всичко е индивидуално и обща прогноза е трудно да се даде.
Кучето се явява личен разрушител за Дракона. Може би на много места ще прочетете колко ужасна ще бъде 2018г за родените в годината на дракона, но не бързайте да се паникьосвате. Сблъсъците в хороскопа не винаги водят до лоши последствия. При всички положения ще има някакви изменения, но дали ще са хубави или лоши, дали ще засегнат вас или някой от обкръжението ви, зависи от индивидуалните особености на хороскопа. Ако сте родени в ден Воден Дракон( ), обърнете внимание на здравето си.
Много добра в романтично отношение може да бъде годината, за родените в ден на змията , тъй като ще бъдат особено привлекателни за противоположния пол. Ако все още не сте срещнали своята половинка, бъдете особено активни през идващата година (излизайте с приятели, посещавайте места, където се събират много хора), особено през октомври, а още по-добре, ако го правите и в ден и в час на кучето.
Ако сте родени в ден на коня , тигъра , кучето , дракона или заека , то вашият съпружески дворец ще бъде „подвижен“ през 2018г. Ако нямате сериозни отношения – чудесно, може да срещнете човека, с когото ще искате да споделите живота си. Но ако вече имате брак или сериозна връзка, бъдете внимателни, отделяйте повече време на партньора си.

Следва продължение...


Сашка Величкова

Сътрудници

На този имейл адрес може да се свържете с консултант:

sashkavel@abv.bg