30 юли, 2018

БОГАТ ИЛИ БЕДЕН ДОМ


Една от най-коментираните теми във фън шуй е темата за парите, затова и често публикувам статии по този въпрос. Тя обаче е толкова обширна, че допълнителна информация никога не е излишна. Предлагам ви една статия на Инна Волкова, която се надявам да насочи в правилната посока тези, които искат да изучават фън шуй, а тези, които задават въпроси, да знаят каква информация трябва да предоставят, за да  получат отговор.

„Как да определим дали един дом има добър финансов потенциал или лош, без дори да влизаме в дома? Как да открием домовете с потенциално здрави и щастливи хора?

От 2004 до 2024 година се намираме в 8ми период. Императорът или главната звезда за периода се явява 8-цата. Когато в картата на жилището 8 се появява като водна звезда казваме, че тя е министър на финансите, а когато се явява планинска звезда – министър на здравеопазването. И всички искаме тези министри да бъдат силни, за да може хората живеещи в дома да са богати, здрави и щастливи. Как да разберем дали тези две звезди са силни? Построяваме картата на летящите звезди на жилището отчитайки фасадата и годината на построяване. Обръщаме я според ориентацията му в околната среда и гледаме какво се намира от страната на водната и на планинската 8-ца. Ако от страната на водната 8-ца има понижение, парк, стадион, кръстовище, домът ще е богат. Ако има силно повишение в ландшафта – ще бъде беден. И какъвто и прекрасен ф.ш. да направите вътре в дома, ако министърът на финансите е слаб, няма да имате много пари. След 2024 година настъпва 9-ти период, за това 9 е бъдещия министър на финансите. Тя постепенно набира сила, за да стане най-важната след 2014. И ако с водната 8-ца не ви е провървяла, то поне водната 9-ка трябва да гледа към понижение или воден обект. Общото правило е такова – трябва да имаме понижение към 8 ,9, 1 или 6, за да имате пари. Естествено не искаме да имаме вода или кръстовище от страната на 5-цата, 2-ката или 7-цата, това ще пречи на благосъстоянието ви. От страната на планинската 8-ца трябва да има повишение. Никога не си избирайте жилище със силно понижение от страната на планинската 8 (в 8-ми период). В такива домове хората не са здрави, не могат да създадат семейство. Разбира се преди летящите звезди е добре да се погледне и школата на формите – в тила повишение, на фасадата понижение. Понякога се получава така, че според школата на летящите звезди е ок, а според формите – не. Тогава домът получава временно процъфтяване, до края на периода. Ако купувате дом в дългосрочна перспектива е добре той да бъде поддържан и в 8-ми и в 9-ти период. Или наемате хубаво жилище в сегашния период, взимате най-доброто от него и в следващия период се премествате в друго. Това важи особено за офисите. Освен повишението и понижението, трябва да анализирате и кръстовищата, които се виждат от прозорците – попадат ли в хубави звезди.

Това беше първата стъпка. Втората важна стъпка е да направите анализ на апартамента. Това също е от особено значение. На входната врата е добре да имате водна звезда 8, 9 или 1. Интересуват ни още разположението на стълбите и асансьора. Те също трябва да са в хубави звезди.“

Както виждате няма как да отговоря на някои въпроси не защото не искам, а защото не притежавам ясновидски способности. Няма как да знам в какъв апартамент живеете, кога е построен блока ви, къде му е фасадата и в какви градуси е ориентирана. Къде имате понижение и повишение в ландшафта, водни обекти, кръстовища и т.н. Да не говорим, че за по-конкретен анализ са нужни и рождените дати на живущите в апартамента.

Ако статията ви е заинтригувала и искате да научите повече неща за фън шуй, уебинарът „фън шуй самостоятелно“ е подходящ както за абсолютно начинаещи, така и за по-напреднали. На него обяснявам как да определите фасадата, как да направите измерванията, как да определите периода, коя звезда попада на входната врата, какво активират стълбите и асансьора и много други неща. Ако нямате време или желание да учите, можете да се обърнете за помощ към мен.

Направете живота си по-лесен с фън шуй.
 
Сашка Величкова

Няма коментари:

Сътрудници

На този имейл адрес може да се свържете с консултант:

sashkavel@abv.bg