29 ноември, 2008

Цветето на романтиката

Предупреждение: да се използва само от самотни хора.

Символичната звезда цветето на романтиката помага да се активизира късметът в романтичната област. Да се определи мястото на тази звезда е много просто: записва се датата на раждане на човека с китайски йероглифи. За целта може да се използва китайски календар или компютърна програма.
Например момиче, родено в Киев на 8 януари 1988 в 12 часа ще има ето такива четири стълба на съдбата:



Звездата се определя от деня на раждане на човека, а не от годината му на раждане, защото такава активизация рядко дава резултати. Стълбовете на годината на раждане са свързани с нашите баба и дядо. Активизирайки звездата по годината на раждане, ние активизираме романтическата активност на бабите и дядовците ни.
За родените в дните на тигъра, коня и кучето позицията на цветето на романтиката е заек (изток 2).
За родените в дните на свинята, заека и козата позицията на цветето на романтиката е плъх (север 2).
За родените в дните на маймуната, плъха и дракона позицията на цветето на романтиката е петел (запад 2).
За родените в дните на змията, петела и бика позицията на цветето на романтиката е кон (юг 2).
В този сектор на дома трябва да се постави активна вода. Разглежда се цялата къща или апартаментът като цяло.
Активизацията на цветето на романтиката няма да ви донесе женитба. Просто в живота ви ще започнат да се появяват повече хора и ще започнат да ви обръщат повече внимание. Ако вашата карта по 4-те стълба на съдбата предполага брак, то партньорът или партньорката ви може да стане ваш съпруг или съпруга. Ако във вашата съдба няма брак, то вие ще получите едни кратковременни взаимоотношения. Наслаждавайте се на всеки миг щастие!
След като в живота ви се появи близък приятел, изключете фонтана। В противен случай появата на нови приятели би могла да развали съществуващите взаимоотношения.


За женени двойки

Проверете дали в дома ви, в сектора на вашето цвете на романтиката или на това на партньора ви, не се намира аквариум, фонтан, тоалетна, душ или джакузи. Такова разположение стимулира съпружеската невярност. Често, пренасяйки се в ново жилище, хората започват извънбрачни връзки. Преди всичко трябва да обърнете внимание на сектора на цветето на романтиката.
Много хора, които отскоро изучават фън шуй, слагат фонтан в дома си с цел привличане на пари. Например през 2008 година паричната звезда прелита на изток. Съответно много хора си слагат фонтан в това направление. При някои двойки започват проблеми в отношенията. Ако единият от партньорите е роден в годината на тигъра, коня или кучето, активизацията в сектора на кучето ще доведе до извънбрачни връзки.
Самотните трябва правилно да определят сектора, който да активират, а женените трябва внимателно да проверят дома си.
Секторът на цветето на романтиката винаги е свързан с кардиналните направления। Плъхът е разположен на север, конят – на юг, заекът – на изток, петелът – на запад. Нас ни интересува обаче не цялото 45-градусово направление, а само средните 15-градусови сектори, т.е. С2, Ю2, З2 и И2. Позиция, намираща се максимално близо до външния периметър на апартамента или къщата, а не във вътрешността на стаите. Много важно е правилно да се определи мястото. Съществуват множество особености, които е трудно да се опишат в кратка статия. Преди всичко въпроси възникват в домовете с неправилна форма. Често се задава въпросът: „Какво да правим, ако в дома отсъства секторът на романтиката?“. Да се направи активизация в такива случаи все пак е възможно, но се усложнява правилното определяне на сектора.

Техника на безопасност

Ако във външното обкръжение на дома ви има ша стрели, насочени към сектора на вашето цвете на романтиката – електрически стълб, изсъхнало дърво, несъразмерна планина, разрушено здание и т.н., то не трябва да активизирате сектора.
През 2008 година много неприятности са съсредоточени на юг. Вредната годишна звезда пета жълта, трите ша и разрушителят на годината. Затова на хората, родени в дните на петела, змията и бика, не се препоръчва да използват тази техника през 2008 година – годината на плъха, която завършва на 3 февруари 2009 г. Ако все пак поставят фонтан в позицията на коня, то заедно с активизацията на цветето на романтиката могат да очакват и неприятности.
Активизирането на трите ша може да доведе до бедствия, катастрофи, автомобилни аварии, болести и безплодие през текущия период. Неприятностите от активизацията им настъпват веднага.
Активизирането на петата жълта може да доведе до неочаквано нападение. Често възникват проблеми с властите, държавните органи, съдебни искове, отказ от сътрудничество.
Активизацията на разрушителя на годината може да доведе до счупвания и повреди.

По правилата на фън шуй юг се явява най-неподходящото място за поставяне на вода. Затова дори през 2009 година активизирането на цветето на романтиката с фонтан на юг може да е само кратковременно.
На север през 2008 година господства князът на годината и към него също трябва да се прояви нужното уважение.
През 2009-а трите ша ще бъдат на изток, затова активизацията на цветето на романтиката за родените в дните на тигъра, коня и кучето е опасна. Нужно е да се използват други техники. Примерно активирането на романтическия късмет с помощта на системата Ци мен дун дзя.

Допълнителни мерки за безопасност

Не трябва да се прави активизация, когато месечната звезда пета жълта прелита в сектора на цветето на романтиката.
Например през декември 2008 г. месечната звезда пета жълта прелита на изток.
През 2009 година през април е на запад, през юни – на юг, през юли – на север, през септември – на изток.
Също така не трябва да се правят активизации, когато и месечната звезда трите ша прелита в сектора на цветето на романтиката.

Много хора са направили живота си по-пълноценен, използвайки тази формула. Надявам се и във вашия живот да се появи повече романтика. Може би някой ще намери своята половинка. Обичайте и бъдете обичани!

Инна Волкова
Превод Shoshi

Сътрудници

На този имейл адрес може да се свържете с консултант:

sashkavel@abv.bg