08 август, 2013

АКТИВАЦИИТЕ ВЪВ ФЪН ШУЙ


 
Много често след анализ на жилището се установява, че един или друг аспект от живота на живущите в него страда в следствие на лош фън шуй. Понякога е достатъчно да се направят малки или по-големи промени или реконструкции и ситуацията значително се подобрява. Понякога обаче единственото решение е преместване в друго жилище. Естествено не всеки е готов да се реши на подобна стъпка веднага, а нещо все пак трябва да се направи. Тогава на помощ идват активациите – активира се определена енергия, в определено време, в определена точка на жилището. Най-често активаторите са свещ, фонтан или вентилатор. Разместването на мебели, ремонт или просто пробиване на дупка в стената, също е вид активация. Целта е да се получи раздвижване на енергията в съответния сектор.

Най-желани са “паричните активации“. От тях най-популярна е „сгряване на паричната звезда“. При тази активация, както подсказва самото име, се запалва свещ в определен сектор на жилището, в определено време и обикновено трае час и половина. Мястото на активацията се променя всеки месец. Не си мислете обаче, че това е някаква магия. Това е просто един импулс в пространството. Парите не идват даром. Ако нямате работа, не се занимавате с нищо, а просто си седите в къщи и чакате нещо да се случи, няма да видите ефекта от тази активация.

Най-харесваната активация е така наречената „птица падаща в гнездо“. При тази активация не трябва да се прави нищо, нужно е просто да се седи в определен сектор на дома в определен час. По време на активацията човек може да гледа телевизия, да чете книга, дори да спи. Структурата представлява огън ян върху земя ян – огън идващ от небето, за да създаде земя, т.е. получаваме нещо от небето, без усилие. Това могат да бъдат както финансови, така и различни материални придобивки. Размерът им зависи от това, в какъв период на късмета се намира човек. Особеното на тази структура е, че късметът идва ненадейно и за кратко. За това трябва да внимавате да не изпуснете шансът, който ви се дава. Активацията помага много и на хора, които се готвят за изпит. Също е полезна на тези, които трябва да вземат важно решение, да проведат важен разговор или просто  работят върху свой проект по време на активацията.

Не по-малко популярна е и паричната активация „зеления дракон си преобръща лапата“. Особено полезна е тази активация за хора, които имат собствен бизнес или доходите им се увеличават пропорционално на увеличаването на обема на работата. Освен това активацията носи одобрението на началството и издигане в службата.

Други много ефективни активации са тези за романтични отношения, раждане на деца, за привличане на клиенти в бизнеса.

Активирането на сектора Слънце, наричан още Великият Ян повишава късмета на мъжете и носи подкрепата на покровители. Той променя мястото си всяка година и за съжаление не винаги може да се използва. Става въпрос за случаите, когато сектора е поразен от жълтата 5, 3 Ша, Князът на годината или Разрушителя на годината.

Активирането на сектора Луна, наричан още Великия Ин повишава късмета на жената. Действа омиротворяващо както на отношенията в семейството, така и в бизнеса. Също като Великия Ян сменя местоположението си всяка година.

Ако искате да ви върнат дълг или имате застой в делата можете да активирате друга годишна енергия – Благородния Дракон.

Много добри резултати дават активациите за продажба на имот, но трябва да има синхрон с астрологичната карта на човека.

Нито една от активациите не трябва да се правят в годишна или месечна 5, или в ден който се явява личен разрушител на човека.
 
 
Сашка Величкова

2 коментара:

Анонимен каза...

Слънцето не е ли великият ян, както пише на други места?

shoshi каза...

Благодаря за забележката. Печатна грешка е, поправих я.

Сътрудници

На този имейл адрес може да се свържете с консултант:

sashkavel@abv.bg