24 декември, 2016

ГОДИНАТА НА ОГНЕНИЯ ПЕТЕЛ - ЧАСТ 3


И остана да отбележим хубавите сектори, които обикновено са по-малко от лошите, а тази година са само два, защото Бялата единица е в центъра. Това е главната звезда на годината и задава само някаква тенденция без да може да се използва.
Паричната звезда, Бялата осмица, се премества на изток. Ако входната ви врата попада в този сектор, чудесно, вече сте активирали паричната енергия. Тя носи устойчив финансов ръст. Това разбира се не означава, че ще се носите по течението и нещата просто ще ви се случват. Ако 5-цата изисква да сте по-ниски от тревата и по-тихи от водата, то 8-цата изисква действие. Използвайте хубавите комбинации с месечните звезди и действайте – започвайте нови проекти, търсете нови запознанства, бъдете активни. Хубавата енергия просто ще подпомогне вашите начинания и ще умножи постигнатите резултати.
На югоизток ще бъде най-хубавата звезда, Виолетовата деветка. Тя също носи силна парична енергия, но за разлика от 8-цата, получавате бързи резултати от действията си. Освен това, попадайки в югоизточния дворец, тя става още по-силна. Ако в този сектор попада входната ви врата или вратата на спалнята, допълнителна активация не ви е нужна.
Много хора, четейки популярната литература, остават с убеждението, че паричния сектор в жилището се намира на югоизток. Макар и не винаги, понякога, това е точно така. Главният паричен сектор през 2017 година ще бъде на югоизток. Ако можете да построите основната натална карта, можете да разпределите правилно енергиите в дома си и видите, че на югоизток имате хубави звезди,  може да сложите фонтан в сектора през цялата година. Ако не знаете дали основните енергии са хубави, по-добре не рискувайте, а правете само двучасови активации в хубави дни и часове. За редовните ми клиенти това също ще бъде отбелязано в годишните анализи.
Някои биха казали: „Стига с тези пари. Здравето и отношенията са по-важни. Кои звезди можем да използваме за да имаме успех в тези сфери?“ Отговорът е много лесен: “Същите“.
В крайна сметка излиза, че за да постигне човек успех във всички жизнени сфери, трябва да използва само хубавите годишни енергии. А тази година те са само две – на изток и на югоизток. Бихме могли да добавим и 6-цата, но тъй като в този период тя не е съвременна, освен положителното влияние, при нея има и някои негативни странични ефекти, но за това след малко.
Традиционно, за забременяване, се използва комбинацията между 9 и 1. Тъй като тази година 1-цата е в центъра, използвайте комбинации между годишна и месечна звезда, между звездата в спалнята и звездата на входната врата, между звездата на леглото и звездата на вратата на стаята, както и "активации за привличане на хора". Освен за забременяване, тези активации са много подходящи и за привличане на клиенти в офиса или магазина.
В северния сектор ще бъде Бялата шестица. Както вече казах, тя е хубава звезда, но не за всички. Може да се използва от хора на военна или държавна служба или от тези, на които им е нужна дисциплина. Като страничен ефект се явява главоболието.
Точното разпределение на енергиите в жилището ви, анализ на ключовите места, като входна врата, спални, дневна, кабинет, таблици и препоръки за всеки отделен месец, годишен анализ според личния дворец на живота, ще получите в индивидуалния годишен анализ. Както обикновено на скицата отбелязвам местата забранени за ремонти, както и местата, които трябва да активирате. Фън шуй не може да се научи за година, две или три, така че аз не спирам да се обучавам и непрекъснато научавам нови и нови неща, които споделям с вас и експериментираме заедно. Тази година също се постарая да има нещо ново и интересно в годишните анализи.
В следващата статия ще разкажа на кои места в жилището не е добре да се правят ремонти.
 
Сашка Величкова

Няма коментари:

Сътрудници

На този имейл адрес може да се свържете с консултант:

sashkavel@abv.bg