29 септември, 2017

НАЙ-ВАЖНИТЕ СТЪПКИ В АНАЛИЗА НА АПАРТАМЕНТА ПО ФЪН ШУЙ


Знаете, че съществува наука като фън шуй, която ни помага да получим това, към което се стремим максимално бързо и лесно. Съветите, които могат да се намерят в книгите обикновено не действат. Нямате време и средства да посещавате професионални курсове. Тези, които се интересуват знаят, че в България изобщо няма курс по „Сюан Кун летящи звезди“, а обучението в чужбина не е по възможностите на всеки. Предлагам ви бърз и лесен начин за решаването на този проблем.

КУРСЪТ "НАЙ-ВАЖНИТЕ СТЪПКИ В АНАЛИЗА НА АПАРТАМЕНТА ПО ФЪН ШУЙ" Е ПРЕДНАЗНАЧЕН ЗА ХОРАТА КОИТО ИСКАТ ДА ПОЛУЧАТ ПРАКТИЧЕСКИ ЗНАНИЯ.

Всичко най-важно събрано на едно място.

Подреждаме приоритетите – какво задължително трябва да направите и на какво може да не обръщате внимание.

Стъпка по стъпка преминаваме през всички етапи на анализа. Следвайки дадения алгоритъм ще можете сами да направите необходимите размествания в жилището си, с което да положите началото на положителни промени в живота си.

Освен това няма да се наложи дори да излизате от вкъщи. Получавате видео презентация, която ще можете да гледате и изучите в удобно за вас време.

Какво ще научите от курса?

Започваме винаги с околната среда – Кои са най-важните неща около дома ви, на които трябва да обърнете внимание?

Кои обекти се явяват усилватели и кои ви въздействат негативно независимо от сектора, в който попадат? – много е важно правилно да разберете разликата между двете неща, за да можете да оцените потенциала на жилището си.

Как и къде да направите измерванията? – изключително важен момент от който зависят всичките ви по-нататъшни действия.

Как да нанесете картата на летящите звезди върху плана на жилището си?

Най-големия секрет в летящите звезди: Как да определите какви звезди попадат на входната врата, леглото, печката и бюрото? – за това не се пише нито в книгите, нито се говори на курсовете предлагани в България.

Кои са благоприятните звезди за вратата и кои за леглото?

В кои случаи можете да не се притеснявате особено от лошите годишни звезди?

Информацията е структурирана и обяснена максимално достъпно и ще бъде еднакво полезна и интересна както за абсолютно начинаещи, така и за тези, които вече са го изучавали под някаква форма. Със сигурност ще откриете един съвсем различен фън шуй и най-важното – даващ резултати.

Най-ценното е, че след като изучите материалите от курса, сами ще можете да дадете отговор на въпроса: Как да подобрите здравето, отношенията и финансите с помощта на фън шуй?, при това не като някакви абстрактни понятия, а конкретно за вас и семейството ви.

Цената на курса е 170 лева.





Няма коментари:

Сътрудници

На този имейл адрес може да се свържете с консултант:

sashkavel@abv.bg