11 ноември, 2019

ГОДИНАТА НА МЕТАЛНАТА МИШКА




На 04.02.2020г. започва годината на металната мишка.

В небесният ствол имаме метал ян, а в земната клонка – мишка. 
Обикновено силно се усещат качествата на елемента, който е проявен в небесния ствол, но тази година няма да е така, защото металът ще отдаде цялата си енергия на водата. Следователно, това ще е най-силната стихия за 2020г. Докато през 2019г. водата беше мътна поради размитата в нея земя, през 2020г. ще имаме кристално чиста вода. 

Ако годината на прасето беше подходяща за довършване на стари неща, то годината на мишката е време за ново начало.

Мишката е трудолюбива, изобретателна, интелигентна, генератор на нови идеи, затова и успех през годината ще имат хората притежаващи тези качества.

Изхождайки от характера на мишката, можем да кажем, че това няма да е година на единаците, а на колективните играчи. По-добри шансове за успех ще имат хората, които получават подкрепата на семейството и приятелите си или имат единомишленици в колектива, в работата си. Не е добра идея да се затворите в себе си, да се самоанализирате, да се вглъбявате в мислите си.

Ако се опитвате да постигнете всичко сами, ако не общувате, не търсите сътрудничество, взаимодействие с други хора, не очаквайте някакъв забележим резултат от усилията си.

Какво е полезно да направите през годината, за да имате успех?

Годината на металната мишка е много подходяща за смяна на жилището. 
Благоприятни са всякакви премествания, дали ще е в нов дом, в друг град или друга държава, няма значение, важно е движението. Може да са екскурзии, пътувания, командировки или просто разходки в парка.

В работата или бизнеса е добре да сте активни, решителни и смели. Може да започнете нов проект, нов бизнес. Не чакайте да ви забележат и да оценят качествата ви. Действайте, презентирайте се, придвижвайте своите проекти, налагайте идеите си. И за нищо на света не се отказвайте. Не позволявайте на евентуални неуспехи и трудности да ви отклонят от пътя. Пробвайте отново и отново, упоритостта ви ще бъде възнаградена.

Общувайте. Дори и да сте по-затворен човек, опитайте се да излезете от зоната си на комфорт, бъдете по-често сред хора, разговаряйте.

Мишката не обича необмислените решения. Добре е да имате точен план за годината. Доверете се на интуицията си, това което ви идва от вътре, трябва да стане ваша пътеводна светлина, последвайте своето вдъхновение. 

През 2020 година много добре ще се чувстват хората с горещи карти, тези които имат много огън в хороскопа си. Точно обратното ще бъде за тези, които имат много вода в картата си. Ще страдат от чести промени в настроението, меланхолия, депресия. Не задържайте тези негативни емоции в себе си. Забавлявайте се, ходете на концерти, забавни постановки, слушайте музика, пейте, танцувайте.

И така, най-важният съвет за годината на металната мишка: Избягвайте откритите сблъсъци, проявявайте във всичко повече тактичност и дипломатичност. Бъдете активни, използвайте натрупаните през годините знания и умения, внедрете ги в работата си. Общуването и движението са ключът към успеха във всичко, не само в работата, но и в романтичните отношения. Именно хората ще бъдат моста към това, към което се стремите.

Няма коментари:

Сътрудници

На този имейл адрес може да се свържете с консултант:

sashkavel@abv.bg