04 февруари, 2017

ПОЯСНЕНИЕ КЪМ ГОДИШНИТЕ АНАЛИЗИ


Тази година в годишните анализи, освен прогноза според личния дворец на живота, включих и общ хороскоп за всеки според годината му на раждане. По този повод преди няколко дни ми писа разтревожена клиентка, прочитайки малко стряскащите прогнози според хороскопа ѝ. Първо, написаните прогнози са базирани само на един елемент от картата – на животното отговарящо на годината на раждане. Хороскопът на човек се състои от 8 знака, като добавим още два от текущия такт и два от текущата година, стават 12. За да се направи индивидуален хороскоп трябва да се анализира взаимодействието между всички тях. Сами разбирате, че прогнозата направена спрямо годината на раждане се отнася за милиони хора по света. В каква степен е валидна за всеки един от тях зависи от цялостния хороскоп, както и от редица други фактори. Все пак тя ни дава известни насоки и препоръки. Второ, всеки човек има периоди, както на възход, така и на спад, не можем да сме постоянно на гребена на вълната. Разбира се няма човек, който да не иска всяка следваща година да е по-добра и по-добра, но това не винаги е възможно. За щастие ние имаме едно предимство – информирани сме, а предупреден значи въоръжен. Знаейки какви са тенденциите в хороскопа ни, дори и само насочващи, можем да си изградим съответстваща стратегия.
Примерно, през тази година в змията няма нито една благоприятна звезда. В същото време тя е в „приятелски“ отношения с петела и за това ще има възможност за съвместна работа с хора, които притежават власт и авторитет. Така родените в годината на змията (месецът, денят и часът също имат определено значение) знаейки, че ако са сами ще им бъде трудно през годината, могат да предприемат адекватни действия, а именно – реализиране на съвместни проекти, изграждане на мрежа за развитие на търговия или услуги и т.н.
Маймуната също не съдържа нито една благоприятна звезда, само отрицателни. Това обаче не означава, че родените в годината на маймуната трябва да изпадате в отчаяние. Просто без благоприятни звезди ще ви се наложи да постигате всичко сами. Хубавите звезди са един вид подкрепа от вън. За вас повече от всички останали е важен фън шуй. За това са важни и годишните анализи, в тях можете да проследите разположението на всички неблагоприятни енергии, годишни и месечни. Задължително трябва да преместите леглото си в хубави звезди, защото ако имате проблем в хороскопа, спите в годишна или месечна 5 и в южно направление от блока ви с пълна сила текат изкопните работи за новата линия на метрото примерно, то наистина ви очакват големи неприятности.
За това използваме знанията, които имаме, за да сведем до минимум неблагоприятните аспекти и да се възползваме в максимална степен от положителните.

Няма коментари:

Сътрудници

На този имейл адрес може да се свържете с консултант:

sashkavel@abv.bg