03 февруари, 2019

ЛЕТЯЩИТЕ ЗВЕЗДИ ПРЕЗ 2019 || ЧАСТ


Продължаваме с хубавите звезди.
Главната паричната звезда за периода, осмицата, се намира в центъра и не можем да  я използваме. За това пък можем да използваме месечната осмица или втората парична звезда, която в някои случаи е много по-хубава.

Деветката, която е и втората парична звезда, се намира на северозапад. Хубаво е ако в този сектор е входната врата на апартамента или спалнята. В северозападната част на стаята може да разположите леглото или бюрото си. Енергията на тази звезда е благоприятна както за повишаване на доходите, така и за отношенията.

Другият благоприятен сектор е западния, защото там е звездата на интелекта и комуникациите. Много е подходящ за хора занимаващи се с научна работа, а също и за тези, чиято работа е свързана с общуване. Използвайте сектора, ако сте решили през годината да повишите своята квалификация, ако пишете книга или имате блог. Секторът е много подходящ и за ученици. Енергията в него ще им помогне да усвояват с лекота новите знания и да получат хубави оценки.

На изток е звездата на кариерата. По принцип това е една от трите бели звезди, които почти винаги са хубави и само в някои случаи проявяват своите неблагоприятни качества, но не е съвременна и затова е слаба. Тя не може да ви донесе пари, но може да ви помогне ако се стремите към получаването на нова длъжност или ви е нужна воля и дисциплина в работата. Хубава е също така и за укрепване на авторитета и репутацията.

Освен хубавите звезди имаме още няколко хубави енергии, а това са четирите годишни Благородни: Слънце, Луна, Благороден и Благословен Дракон.

Слънце, или Великият ян, е силна мъжка  янска енергия. Помага на мъжа в семейството и привлича помощници от мъжки пол. Помага за реализиране на плановете. През 2019 попада в сектора на мишката.

Луна, или Великият ин, е женска енергия. За това помага в отношенията, а също и за появата на прозрения и ценни идеи. Луна покровителства преди всичко жените и помощта идва от женска страна. През 2019г. попада в сектора на тигъра.

Благородния Дракон отговаря за парите. Помага ако имате застой в бизнеса или искате повишение в работата. Това е единственият чист от афликции сектор през 2019г., в който могат да се правят всякакви активации. Заема сектора на коня.

Благословения Дракон носи усещане за щастие. Дава на обитателите на дома оптимизъм и радостни чувства. За съжаление тази година няма да може да се активира, защото попада на югозапад, където е годишната 5-ца и Ша на грабежа.

За да ви донесат необходимата помощ и защита е добре да активирате Благородните 2-3 пъти в месеца. А  за да бъде активацията ефективна е добре да има синхрон между пространство и време, т.е. да изберете хубав час. За целта може да използвате китайските календари в интернет. В датата не трябва да има разрушение – индикатор разрушение, разрушител на годината, на месеца или деня, а също и ваш личен разрушител. Не избирайте също и дати с годишно или месечно Ша – на грабежа и на нещастието. Не е желателен и индикатор закритие, както и сблъсък на небесни стволове. Използвайте дните и часовете с Благороден човек, най-добре ако е ваш личен, кон на богатството, годишна звезда на процъфтяването и други положителни фактори. Това е най-общо казано за избора на дата. Хубави дати както за активиране на Благородните, така и за много други активации, може да намерите в курса http://fengshuiforumbgmammacom.blogspot.com/2018/10/blog-post_31.html

Няма коментари:

Сътрудници

На този имейл адрес може да се свържете с консултант:

sashkavel@abv.bg