22 април, 2021

ВРЪЗКАТА МЕЖДУ ЧЕТИРИТЕ СТЪЛБА НА СЪДБАТА И ЛЕТЯЩИТЕ ЗВЕЗДИ



В китайската астрология има 12 животни. Ако погледнем шаблона ще видим, че срещу всяко животно стои друго, което му противостои, т.е. има сблъсък между двете животни. По този начин се получават 6 двойки и на всяка една от тях съответства определена летяща звезда от фън шуй.

БИК и КОЗА

Тъй като сме в годината на бика, нека започнем с него. Животното, което стои насреща му е козата. Този вид сблъсък може да се отрази на здравето и по-точно на храносмилателната система. Във фън шуй този проблем се дублира от летящата звезда 2. За всички запознати със системата на летящите звезди е известно, че тя е свързана с болестите. В този смисъл, ако през 2021 година, печката или леглото ви се намират в северния сектор, и имате в хороскопа си бик и коза, или само коза, твърде вероятно е да се появят храносмилателни проблеми. Тъй като и 2-ката, и двете животни са с елемент земя, носят забавяния и различни препятствия. Затова не се препоръчва да работите на север или в офис с входна врата в северния сектор.

ДРАКОН и КУЧЕ



Дракона и кучето са другата двойка земни животни, които са в конфликт и също са свързани с летящата звезда 2. Но освен проблеми със стомаха, сблъсъкът между тези две животни води до повишена емоционалност, избухливост, подозрителност. С тези емоции е свързана скандалната летяща звезда 3 и през 2021 година се намира в югозападния сектор. Ако имате тези две животни в хороскопа си и спите или работите в югозападния сектор, особено ако сте семейни или работите с клиенти, трябва да бъдете много внимателни и да контролирате емоциите си.

МИШКА и КОН

Повишена възбудимост и емоционална нестабилност дава също така сблъсъка между мишката и коня. С тази комбинация са свързани две звезди – 3-ката и 9-ката. Тройката, освен скандали и психически разстройства, може да предизвика  агресивна конкуренция и пристрастяване към хазарт. Девятката може да бъде както много хубава, така и много опасна звезда. В здравословен аспект, и звездата, и сблъсъкът могат да предизвикат проблеми със сърдечносъдовата система и очите. За да не дублирате проблема, през 2021 година не използвайте югозападния сектор, а също и североизточния, ако не сте сигурни дали 9-та ще прояви своите хубави качества.

ЗМИЯ и ПРАСЕ


И третата двойка животни, сблъсъкът между които може да се свърже с 3-ката, са змията и прасето. Този сблъсък може да се отрази негативно на нервната система, като предизвиква раздразнителност и безпокойство. Също така, тъй като двете животни са свързани със символичната звезда „пътешестващ кон“, в някои случаи могат да предизвикат транспортни катастрофи. Във фън шуй тези аварии и нещастни случаи са свързани с 5-цата, така че хората с такъв сблъсък в картата си дублират проблема, ако спят или работят в югозападния или югоизточния сектор.

ТИГЪР и МАЙМУНА

Следващият много силен сблъсък е също между животни от категорията „пътешестващ кон“ – тигъра и маймуната. Този сблъсък, освен че засилва риска от травми и автомобилни катастрофи, може да предизвика проблеми в семейството, в работата, взимането на спонтанни решения, които да доведат до съдебни дела. За да не дублирате тази опасност и на ниво фън шуй, ако имате тигър и маймуна в хороскопа си, не използвайте северозападния и югоизточния сектор, защото звездите свързани с този сблъсък са 7-цата и 5-цата.

ЗАЕК и ПЕТЕЛ


И последното негативно взаимоотношение между животните е сблъсъкът между заека и петела. Във фън шуй той е свързан със 7-цата. И на ниво небесен, и на ниво земен късмет, имаме опасност от нараняване с остри предмети, както и травми на гърба и врата. За да минимизирате риска е добре да не използвате северозападния сектор, както и да бъдете особено внимателни, когато спортувате и работите с метални предмети.

Освен годишните звезди, влияние оказват и звездите от основната карта. Тези, които споменах преди малко по принцип са негативни и трябва да се избягват от всички, но хората с изброените сблъсъци в хороскопа, не трябва да допускат да са изложени дълго време на влиянието на звездата свързана със съответния сблъсък.

Освен това, бъдете внимателни, когато тези сблъсъци се потвърждават от времето – период на късмета, година, месец, ден и час.

Промени в хороскопа си не можете да правите, но можете да внесете корекции във фън шуй и поведението си. Как да го направите разказвам на поредица от уебинари, които направих в края на миналата година. Който има интерес може да ми пише.   

Сътрудници

На този имейл адрес може да се свържете с консултант:

sashkavel@abv.bg