02 март, 2015

МЕСЕЦЪТ НА ДЪРВЕНИЯ ЗАЕК


От 06.03. до 04.04. е месецът на земния заек. Това е вторият месец от пролетта и енергията на дървото е в своя разцвет. На 20.03. се очаква слънчево затъмнение. Не предприемайте нищо важно в този ден, не започвайте нови проекти, не изяснявайте отношения. Ако се налага да пътувате, бъдете особено внимателни на пътя. Силно повишен е риска от аварии, травми, нещастни случаи.
На 04.04. се очаква лунно затъмнение. Също опасен ден. Прекарайте го спокойно, занимавайки се с рутинни дейности.
21 и 23 март са дни без богатство. В тези дни енергията се намира в най-низката си точка, за това всичко започнато в този ден е обречено на провал. Най-вече това се отнася за финансовите дела.
Задраскайте в календара и дните на петела – 10 и 22 март. В тези дни енергията на деня е насочена срещу енергията на сезона. Оказва по-силно влияние на хората, от колкото разрушителя на годината. Ако използвате тези дни за важни лични и финансови дела, твърде вероятно е да възникнат проблеми, да допуснете грешки, да провалите договори.
Месечни енергии
Романтичния северозапад е поразен от най-опасната месечна звезда – жълтата 5-ца. Ако в този сектор попада спалнята ви и леглото е разположено в северозападният ѝ ъгъл, а във външното обкръжение в същото направление има оживено кръстовище, строеж или друг активатор, добре би било да преместите леглото още преди да е започнал месеца. Като защита може да използвате сол-вода-монети.
Хубавият североизточен сектор също е засегнат от агресивна енергия. Ако в него попада входната ви врата, бъдете предпазливи, защото се засилва потенциала за грабеж. Ако в сектора е разположена спалнята на възрастен мъж, възможно е в живота му да се появи млада любовница. Ако в стаята спи младо момиче, възможно е да започне връзка с много по-възрастен мъж. За защита можете да използвате вода, но не фонтан, а спокойна вода, може и воден бамбук.
На изток ще бъде месечната звезда на болестите. Ако в източния сектор попада спалнята ви, обърнете внимание на здравето си, особено на черния дроб, жлъчката, панкреаса и далака. Ако вече имате някакъв здравословен проблем, добре би било да се преместите в друга стая, защо е твърде вероятно болестта да се задълбочи. За защита може да използвате метал.
В югоизточния сектор идва скандалната 3-ка. Възможни са спорове, конфликти, загуби по невнимание или по инициатива на други хора.
През март южният сектор става хубав. Хората, които го използват, могат да увеличат приходите си, особено ако работата им е свързана с речта.
Север и югозапад и този месец са чудесни. Енергията на север е хубава за всичко – пари, слава, любов. Тези, които имат за цел да забременеят, трябва да използват югозападната стая. Освен това енергията на югозапад носи романтика и креативни идеи. Добре е през този месец често да активирате Великия Ян, като избирате подходящи дни и часове за това. Ще получите подкрепа в начинанията си и възможност да реализирате идеите си.
Западния сектор е лош през цялата година. Въпреки, че месечната звезда до известна степен „укротява“ негативната енергия, не я пренебрегвайте и не махайте защитата.
Не е добре да започвате ремонт в жилище с тил на запад.
Тези, които търсят романтична връзка, могат да сложат ваза с цветя в сектора на мишката, тигъра или дракона.
И помнете, винаги е по-добре да използвате хубавите места в дома си, отколкото да се опитвате да коригирате неблагоприятните.

Сашка Величкова
 

 
 
 
 
 

 

Сътрудници

На този имейл адрес може да се свържете с консултант:

sashkavel@abv.bg