23 декември, 2016

ГОДИНАТА НА ОГНЕНИЯ ПЕТЕЛ - ЧАСТ 2


Годината на огнената маймуна е към своя край. За някои тя е била щастлива и успешна, за други не много добра, но всички гледаме с надежда към следващата – годината на огнения петел. Тя ще започне на 4 февруари 2017г.
Както винаги, с настъпването на новата година се обновяват и енергиите в дома ни. За да имаме успех в начинанията си, да се радваме на добро здраве и стабилни отношения, ще трябва да използваме хубавите енергии, или да се научим да живеем с лошите.
Някои хора, разбирайки как са разпределени енергиите по сектори, окичват дома си с всевъзможни активатори и лекарства. В действителност вас съвсем не трябва да ви интересуват всичките 9 звезди. Анализирайте само тези, които попадат на входната врата, в спалнята, на леглото, на вратата в спалнята и на бюрото (вкъщи или в офиса). За останалите можете да забравите. Те могат да ви навредят само ако има някаква активност в съответното направление от дома ви. И ако вратите няма как да бъдат преместени, то за леглото и бюрото можете да се постараете да намерите хубави места, особено ако годината е важна за вас и планирате някакви нови проекти.
Разбира се не винаги е възможно да се възползваме от хубавите енергии. По някога те попадат в банята, тоалетната, килера, или сектора, който заемат е изрязан поради неправилната форма на жилището.
От друга страна, с избягването на неблагоприятните енергии си гарантирате безпроблемна година, което е 80% от успеха. За това ще започна с най-опасната годишна звезда – Жълтата Петица. През 2017 година тя ще бъде на юг. Проблемите предизвикани от нея са големи и възникват внезапно. Те могат да бъдат както здравословни, така и финансови. Ако спалнята ви е разположена в южния сектор все още няма място за безпокойство. Обърнете внимание какво се случва в южно направление от дома ви. Ако има някаква активност, като голямо натоварено кръстовище, изкопни работи за начало на строеж и т.н., то по възможност се преместете в друга стая.
Ако 5-цата попада на входната врата, тя вече е активирана. Като защита можете да използвате сол-вода-монети или да завържете метално звънче на дръжката. Това обаче не означава, че сте решили проблема на 100%. Най-голямата защита е правилното ви поведение. Ако преживеете годината тихо и спокойно, всичко ще е на ред. Проблеми ще възникнат ако решите да правите някакви промени, да сменяте работата си, да разширявате бизнеса си, да започвате нови големи проекти и т.н.
Не е добре през 2017 година да се нанасяте в жилище с входна врата в южния сектор.
Друга неблагоприятна звезда, която заема северозападния сектор е Черната Двойка. Тя е известна като звездата на болестите. Докато при 5-цата може да се разболеете внезапно и неочаквано, то при 2-ката се обострят хроничните заболявания. Освен това носи стагнация и забавяне. Ако леглото ви или входната врата се намират в северозападния сектор и нямате възможност да се преместите, то трябва да обърнете внимание на здравето си. Направете си профилактични прегледи, укрепете имунната си система, започнете някакво лечение с билки или хомеопатия. Бъдете особено внимателни през месеците, когато годишната звезда се комбинира с неблагоприятна месечна звезда. Подробно описание на всички месеци ще има както винаги в индивидуалните годишни анализи. Сектора трябва да се избягва от възрастни хора и бременни жени.
Нефритовата тройка ще бъде на запад. Още една неблагоприятна и много агресивна звезда. Под нейно влияние хората стават раздразнителни, гневни и избухливи. Трудно може да се неутрализира и единствената защита е правилното поведение. Ако входната врата или леглото ви попадат в западния сектор, ще трябва да се научите да бъдете по-въздържани, когато сте ядосани да броите до десет преди да кажете нещо, да съхраните позитивното си отношение към хората и да внимавате с инвестициите.
В югозападния сектор ще бъде Червената седмица. Негативното ѝ влияние се проявява в три направления: кражби, простудни заболявания и проблеми в комуникацията. Познавайки характера на звездата, избирате правилното поведение и това е най-добрата защита. Пазете здравето и имуществото си и се въздържайте от скандали. Не забравяйте да проследявате месечните звезди, защото те се явяват проводник за задействане на годишните енергии.
Хората, чиято входна врата или спалня се намира в североизточния сектор, могат да си отдъхнат, защото най-неблагоприятната звезда отстъпва мястото на Зелената четворка. Тя не е от най-опасните звезди, но не е и така хубава, както повечето хора предполагат. Да, наричат я звездата на романтиката, но тъй като тя не е съвременна за периода, в който се намираме, качествата ѝ не са съвсем еднозначни. Ако търсите романтична, но стабилна връзка, това не е вашата звезда. Четворката може да се използва от хора, които търсят краткотрайни увлечения. И докато това би могло да е приемливо за необвързани хора, то при семейните двойки със спалня на северозапад би могло да доведе до проблеми в отношенията. В същото време звездата е благоприятна за творчеството.
Следва продължение...
 
 

 

Сътрудници

На този имейл адрес може да се свържете с консултант:

sashkavel@abv.bg