15 февруари, 2017

БЛАГОРОДЕН ЧОВЕК В КИТАЙСКАТА АСТРОЛОГИЯ


Духове на късмета и Демони на неуспеха – това са символическите звезди в астрологията, които придават по-пълно и точно описание на характера на човека.
Може би най-известната от тях е „Благороден човек“. Това е помощник или още „ангел хранител“, както го наричат някои, който ни помага в трудни ситуации. Всеки иска да открие в астрологичната си карта този дух на късмета, защото това е универсална звезда, която носи късмет във всички сфери на живота – любов, финанси, кариера и т.н.  
Благородния човек се определя според деня на раждане. За да го намерите, най-напред трябва да построите своята карта Бадзъй.
След това използвате таблицата
 
 
Примерно, за човек роден в ден с небесен ствол вода ин, Благороден човек са заека и змията.


Ако не откривате нито един от двата елемента в своята карта, можете да ги потърсите в тактовете на късмета.

Животът на човек е разделен на периоди от по 10 години. В дадения пример се вижда, че в периода от 2011 до 2021 и от 2031 до 2041, в живота на човека ще присъства неговия Благороден. Може да използва тези периоди за постигането на различни цели, защото ще ви съпътстват покровители, които ще ви защитават и ще ви оказват необходимата подкрепа.


 

Ако нямате късмета да откриете своя Благороден човек нито в картата, нито в тактовете, то може да използвате годината. Примерно, сега сме в годината на петела, който се явява Благороден за хората родени в ден с небесен ствол огън ян или огън ин.
Своя Благороден може да търсите още в месеца, деня или часа. Ако ви е нужна допълнителна подкрепа, може да планирате своите действия точно в такива дни и часове.
Друг вариант е да се обградите с хора, родени в година с ваш Благороден човек. Разбира се съвместимостта между хората зависи от цялостният им хороскоп, но все пак има много голяма вероятност такива хора да ви помагат безкористно или да ви дадат полезни съвети.
Китайската астрология е много добре съвместима с фън шуй. Едно от нещата е активирането на секторите с благороден човек в жилището.
Както виждате има много начини да използвате своя благороден човек. Използвайте ги, това ще донесе положителни промени в живота ви.
 
Сашка Величкова

Сътрудници

На този имейл адрес може да се свържете с консултант:

sashkavel@abv.bg