17 май, 2013

21 МАЙ СВИКВАНЕ НА ПАPЛАМЕНТА


„БСП предлага датата 21 май за конституиране на 42-тото Народно събрание, обяви лидерът на социалистите Сергей Станишев на излизане от срещата с президента Росен Плевнелиев“

Прочетох тази информация в интернет и реших да погледна какъв ден е 21.05.2013г.

7 индикатор „Разрушение“ – Денят носи прекъсване, разрушение и изтощение. Лош ден за започване на нещо ново, за подписване на договори.

Ден между затъмнения – В този ден енергията е нестабилна. Възможно е да възникнат проблеми, ако се започне нещо ново.

Разрушител на годината – Енергията на деня е насочена против енергията на годината. Не трябва да се започват важни дела. Последствия – трудности, проблеми, препятствия.

Разрушител на месеца – Енергията на деня е насочена против енергията на сезона. Оказва по-силно влияние върху хората отколкото Разрушителя на годината. Не трябва да се започват никакви важни лични или финансови дела. Обети дадени в този ден лесно се нарушават. Последствията от използването на този ден могат да бъдат проблеми, грешки, откази.

Както се вижда в дата няма нищо хубаво. Този ден едва ли ще бъде ползотворен. Изборът на ръководство на Народното събрание ще бъде труден процес съпроводен от всички последствия произтичащи от енергиите, които носи деня.

Единственото хубаво нещо е, че в денят има „личен благороден човек“ както за Сергей Станишев, така и за Бойко Борисов, което се изразява в появата на помощници, съветници, които ще им окажат някаква подкрепа.

Сашка Величкова

Сътрудници

На този имейл адрес може да се свържете с консултант:

sashkavel@abv.bg