12 май, 2014

ГОДИШНИ БЛАГОРДНИ ПОМОЩНИЦИ ВЪВ ФЪН ШУЙ


 
Методите на фън шуй за привличане на късмет и финансов просперитет са много и най-различни. В началото на годината споделих повечето от тях, които се включват в годишния анализ, но сега искам да се спра по-подробно на четиримата „Благородни помощника“. Те спадат към хубавите годишни енергии и е добре да се активират редовно през цялата година. Както всички годишни енергии, така и тези, променят мястото си всяка година. Изходна точка за изчисляването им се явява Князът на годината. Така в годината на коня „Благородните“ попадат в сектора на козата, петела, бика и заека.

Най-силната от благоприятните годишни енергии е Великия Ян, или както го наричат още – Слънце. През 2014г той попада в сектора на козата (югозапад -1). Активирането на Великия Ян неутрализира негативните енергии. Китайците казват – „Когато слънцето изгрява, всичко лошо се разсейва“. Този сектор действа най-силно на мъжете. Освен това привличате в живота си благородни хора от мъжки пол, които ви оказват нужната помощ. Това може да бъде човек, от който ще получите ценни знания, може да бъде приятел, който ще ви подаде ръка в труден момент, може да бъде покровител с помощта на който израствате в кариерата и т.н. Също така, ако имате идеи, но не знаете как да ги реализирате, ако искате да получите кредит или да ви върнат дълг то трябва да активирате точно този сектор.

Великият Ин или Луна попада в сектора на петела (запад - 2). Действа най-силно на жените, както и привлича помощници от женски пол. Възстановява комуникации, помага да се подобрят отношенията както вкъщи, така и в колектива. Също така ако ви липсват идеи, ако имате нужда от нови стратегии в бизнеса, активирайте сектор Луна, защото по този начин задействате подсъзнателните процеси. Най-добре е да използвате като активатор свещ, в подходящ ден и час.

Благородния Дракон попада в сектора на бика (североизток-1). Честото активиране на този сектор засилва паричния поток и разсейва проблеми, които вече са започнали. Ако бизнесът ви е замрял и искате да го раздвижите, ако търсите нова работа или искате повишение, ако искате да получите кредит или да ви върнат дълг, то активирайте Благородния Дракон.

Благословения Дракон попада в сектора на заека (изток-2). Понякога, дори да имате всичко, се чувствате нещастни, тогава ви е нужно да активирате точно този сектор. Ще получите прилив на нови сили и увереност, ще се почувствате щастливи.

И на края няколко дати подходящи за активиране на „Благородните“

13.05. – от 20:30 до 22:20 запалете свещ в сектор „Благороден Дракон“ (денят не е подходящ за родените в годината на тигъра)

14.05. – от 22:30 до 00:20 запалете свещ в сектор „Слънце“ (денят не е подходящ за родените в годината на заека)

15.05. – от 20:30 до 22:20 запалете свещ в сектор „Луна“ (денят не е подходящ за родените в годината на дракона)

16.05. – от 12:30 до 14:20 запалете свещ в сектор „Слънце“ (денят не е подходящ за родените в годината на змията)

21.05. – от 06:30 до 08:20 включете вентилатор в сектор „Благороден Дракон“ (денят не е подходящ за родените в годината на кучето)

21.05. – от 10:30 до 12:20 включете фонтан в сектор „Слънце“ (денят не е подходящ за родените в годината на кучето)

22.05. – от 10:30 до 12:20 запалете свещ в сектор „Луна“ (денят не е подходящ за родените в годината на свинята)

(Дадените часове са за София)
 
Сашка Величкова

Сътрудници

На този имейл адрес може да се свържете с консултант:

sashkavel@abv.bg