29 септември, 2008








3 коментара:

Анонимен каза...

Блогът трябва да разяснява основните понятия - енергията Ци, Ин-Ян, какво са триграмите, история на Фън Шуй и т.н. Такова нещо не видях - поне има писано за 5-те елемента. А и там "земята" е представена от сферични форми - много странно!!!
За 4 основни правила (на първо място, преди всичко друго в блога) чета за пръв път в Интернет, в литературата по Фън Шуй такова нещо няма, освен може би в малки книжки от типа "Фън Шуй за 5 минути". Особено ме впечатли твърдението в правило 3, че през стъклата минава чист въздух!!! Без коментар!
Не мога да си представя как този блог ще е полезен на младите майки, като е ПЪЛЕН С ПРАВОПИСНИ ГРЕШКИ!!! Сигурно може нещо да се направи по въпроса, нали?
С пожелание за успехи в бъдеще!
Fenix

Ria каза...

Благодаря ти за коментарите.
На въпросите ще ти отговоря аз.
Блогът е още съвсем пеленаче, затова информацията е оскъдна. Създателите му нямат комерсиална, а чисто алтруистична цел. Отделяме от времето си, за да се опитаме да дадем повече информация, която да бъде полезна на момичетата от форума. Нямаме засега стройна подредба при представянето на факти и данни, но се надяваме лека-полека и това да стане. За сферичното представяне елемента Земя на снимката е доста смешна забележка.
Статиите са превод и е нормално да не си ги срещал/а.
Виж за правописните грешки наистина ме заинтригува, МНОГО моля да ни бъдат посочени такива.
Ще се радваме и на бъдещи коментари.

Анонимен каза...

В България все още са малко хората, които се интересуват от класическия фън шуй. За съжаление колкото и да се опитваме да го популяризираме, хората продължават да питат за секторите на богатството и любовта. Въпреки това за в бъдеще ще има и по-сериозни публикации. Просто е нужно време. Що се отнася до статията за 4-те основни правила, която визирате в коментара си, мога да кажа, че съм срещала статии от известни и утвърдени имена в тази област, които са направо смешни от гледна точка на класическия фън шуй. Предполагам, че причините са същите, за които споменах в началото.
Забележката за "сферичната" форма на земята я приемам. Недоглеждане от наша страна.
shoshi

Сътрудници

На този имейл адрес може да се свържете с консултант:

sashkavel@abv.bg