29 март, 2023

ПОДГОТОВКА ЗА 9 ПЕРИОД

Вече многократно съм писала, че от 2024 година влизаме в 9-ти период. Това означава, че много неща ще се променят. Осми период примерно, е свързан с триграмата Ген, а тя от своя страна е с елемент земя, затова в последните 20 години един от бизнесите, които просперираха, беше строителния. Сега нещата ще се променят, ще просперират бизнеси свързани с огъня. Девети период е също периодът на жените (приблизително на възраст между 35 и 65 години). Но за всичко това вече съм писала. Сега искам да разкажа малко за новия период от гледна точка на фън шуй, защото промяна ще има и в нашите жилища.

С настъпването на 9-ти период, всички къщи и блокове построени след 4 февруари 2024 година, ще имат една от 16-те карти, принадлежащи на периода. Останалите жилища ще запазят своята карта в зависимост от периода, в който са построени, само качеството на енергиите в тях ще се промени. Ако до сега главна беше 8-цата и съответно важни бяха секторите, в които тя попада, от следващата година най-важна става 9-ката и съответните сектори.

В не особено добра позиция са хората, които планират да си построят къща, защото картите на  9-ти период не са хубави и вероятността да постигнете хубав фън шуй е много малка. Разбира се остават още 10 месеца до началото на периода и за някои това може да е достатъчно време, за да успеят да се вместят в осми период.  Познавам хора, които за 7 месеца построиха, обзаведоха и се нанесоха, но не всички имат тези възможности.

Ако купувате апартамент, независимо в кой период се нанесете, той ще запази картата на периода, в който е построен блока. Така че дори и да започнете да си търсите апартамент след 2024 година, просто търсете блокове построени преди това.

По друг начин стои въпросът с къщите. Независимо кога е построена къщата, ако я купите от друг човек и се нанесете сега, тя ще бъде с карта на осми период. Ако я купите след февруари 2024 година и тогава се нанесете, ще бъде с карта на девети период. Така че, ако възнамерявате да си купите къща, добре е да побързате. Не казвам, че всички карти на който и да е друг период са хубави, казвам, че имате по-голям шанс да попаднете на хубава карта и да постигнете хубав фън шуй в другите периоди, отколкото в девети период.

Какво имам предвид?

Това са карти на 6-ти период.Виждате, че 9-та се среща в два различни квадрата. Същото се получава и в картите от 7-ми и 8-ми период.

Ако погледнем картите от 9-ти период, ще видите, че двете 9-ки се намират на едно и също място. Това означава, че ще имате само един хубав сектор, а не два.Ако жилището ви е построено до 2024 година, в 9-ти период не трябва да променяте картата му, трябва само да се научите да я използвате според новия период.Да разгледаме тази карта. Това е карта от 6-ти период. Звездите в дясно са свързани с янската енергия – работа, пари, творчество, общуване с други хора.

Звездите в ляво са свързани с инската енергия, с вътрешните аспекти – емоции, мисли, чувства, здраве, отношения.

Не избирайте жилище, в чиято карта дясната 9-ка е в централния квадрат (както е в този пример).

Тази конфигурация се нарича „Затваряне на процъфтяващата звезда“. Звездата на периода, която отговаря за просперитета и благосъстоянието е блокирана в центъра. Ако не направите нещо, в следващите 20 години ще се чувствате като в затвор – ще бъдете силно ограничени от гледна точка на нови възможности, ефективност на вашите действия и в следствие печеленето на пари.

Такива карти има във всички периоди с изключение на 9-ти, но там проблемите са други. Проверете дали картата на вашето жилище не е с лицева 9-ка в центъра.

Темата за 9-ти период е много обширна и ако искате да се запознаете с нея по-задълбочено, може да получите запис на курса „9-ти период – правилата на новото време“.

Сътрудници

На този имейл адрес може да се свържете с консултант:

sashkavel@abv.bg