07 март, 2015


Различните системи от китайската метафизика, като фън шуй, ци мен дун дзя, избор на дата, ба дзы, имат голям арсенал от методи, използването на които може да доведе до получаването на много добри резултати. Те обаче не са нито вълшебна пръчица, нито магично хапче и не могат изведнъж да ви направят богати и щастливи. Те са просто инструмент, чрез който можете силно да усилите своето израстване. За да се случи това е необходимо да не стоите на едно място, а да се движите, да се развивате, да израствате. Всички знаят, че ако искат да стигнат от точка А до точка Б, трябва да се качат на някакво превозно средство и да се движат докато не стигнат до нужното място. Защо тогава много хора си поставят някаква цел и искат да стигнат до нея без да извършват никакво движение? Използвайки методите на китайската метафизика, не просто получавате това, което искате, а силно се увеличава ефективността на вашите действия, успявате да стигнете до крайната цел по най-краткия път.

Много ми се искаше по случай празника на жената да дам няколко активации в сектор Луна – сектора, който подобрява отношенията. За съжаление през март на северозапад е месечната 5-ца и активации не са желателни. За това ще ви дам всички възможни активации за празничния ден. Не са подходящи за хора родени в годината на бика.

Активации на 8ми март

От 07:45 до 09:25 запалете свещ на югоизток (ако в дома ви няма болни) – до 7 дни ще получите хубави новини.
От 09:45 до 11:25 на север или югозапад (най-добре в сектор Слънце) запалете свещ. Може да преместите леглото си или бюрото си в един от тези сектори и да остане там до края на годината. Може просто в посочения интервал в един от секторите да разместите мебелите.
От 11:45 до 13:25 включете фонтан или вентилатор на североизток – Зелен Дракон
От 13:45 до 15:25 разходка на запад – благоприятно за хора търсещи слава и богатство (В посочения интервал трябва да излезете от вкъщи, да вървите минимум 30 мин. до място, което се намира на запад от дома ви и да седите на това място минимум 30мин. Мястото може да бъде заведение, магазин, кино, фитнес, апартамент на приятел и т.н. )
От 15:45 до 17:25 запалете свещ в южния сектор – до 60 дни ще получите допълнителен доход
От 17:45 до 19:25 запалете свещ в югозападния сектор (най-добре в сектор Слънце) – в течение на 10 дни ще получите не голяма сума.
Ако не сте от София, проверете часовете за активация в някой от калкулаторите в интернет.

Сашка Величкова
 

Сътрудници

На този имейл адрес може да се свържете с консултант:

sashkavel@abv.bg