08 май, 2023

ЗДРАВЕН КАЛЕНДАР

Доброто здраве не означава единствено липса на болка или някакво заболяване. Освен физическото е важно също и емоционалното и духовното здраве.

Понякога може енергията ви да е блокирана по някакъв начин и просто трябва да я разблокирате.

Някои хора виждат само негативната страна на живота и това ги кара да се чувстват несигурни. Други непрекъснато се оплакват, въпреки че може и да не го осъзнават. Поради тази причина тяхното енергийно поле е доста слабо. Трети просто не се чувстват добре. Събуждат се и се чувстват уморени, или изобщо не могат да се наспят. Те са емоционално изтощени и за това може да има много причини.

Във всеки месец има дни с особена, лечебна енергия, които можете да използвате.

Понякога конвенционалната медицина е безпомощна и тогава единственият начин да си помогнете е да потърсите алтернативно лечение. Също така, бихте могли да подпомогнете всяко традиционно лечение, на което се подлагате, като изберете дати и часове с вибрационна енергия, която може да ускори процеса. Не казвам, че това е лекарството за всичко, но може да помогне за допълване и подкрепа на всяко друго лечение, на което вече се подлагате, така че да не противоречи на медицината, докато сте в процес на излекуване.

 В повечето случаи основното послание на метафизиката е, че тялото е способно да се излекува само. Ние просто използваме енергията, настройвайки се към определени вибрации, за да ни помогнат да преодолеем болест или проблем, пред които сме изправени в даден момент. Естествено, ако е нещо спешно, не трябва да чакате подходящ ден, а да отидете на лекар веднага. Благоприятните дати могат да ви дадат допълнителна подкрепа при традиционно или алтернативно лечение, както и ако сте на етап възстановяване след вече приложено лечение. 

Това е първата основна причина, поради която се нуждаем от изцеление – ако сме болни.

Втората причина е, че може да се чувствате постоянно уморени. Някои хора просто са уморени от живота. Ако имате този проблем, чувствате се изтощени, летаргични, значи имате нужда от изцеление, някъде нещо не е наред. Вашите двигатели не работят с пълния си капацитет. Може да се справите с това ако просто увеличите енергийното си ниво. Може да използвате определени дати и часове, за да получите тези енергии. Да започнете да се чувствате по-малко уморени също е форма на лечение. Освен това ще се подобри и настроението ви. Ако постоянно сте в лошо настроение, защото сте уморени и изтощени, трябва да направите нещо, за да промените това.

Третата причина: някои хора са емоционално нестабилни – днес са тъжни, утре намусени. Те са нещастни, но не знаят защо. Някак си виждат, че светът не е идеален и това им създава неудобства. Постоянно се нуждаят от любов, имат нужда от някой, който да е до тях, да ги подкрепя. Но човекът, който трябва да ги подкрепя, са те ​самите. Няма нужда някой друг да направи това. Не е нужно да разчитате на чужда подкрепа. Ако ви я дадат, чудесно, ако не го направят и пак сте добре, значи сте емоционално стабилни, не се влияете от други хора.

Постигането на вътрешен мир изисква изцеление. Ако се отървете от чувства като гняв, ревност, завист, ще имате повече енергия, която да използвате, за да постигнете целите си или да получите това, което искате.

Ако използвате дните с нужната енергия, ще ускорите лечебния процес, ще подобрите своето настроение, ще се освободите от стреса.

Сега може да поръчате календара за оставащите 7 месеца до края на годината, в който са отбелязани дните с нужните енергийни вибрации за вашето изцеление, заедно с подробна инструкция как да ги използвате. Цената е 35 лева 20 лева. 

Сътрудници

На този имейл адрес може да се свържете с консултант:

sashkavel@abv.bg