17 април, 2021

ПАРИЧЕН И РОМАНТИЧЕН СЕКТОР В ГОДИНАТА НА БИКА

За енергиите в годината на бика – летящи звезди, афликции, благородни помощници, разказах в началото на годината. Сега ще напиша нещо за любителите на символите.

Един от начините да увеличите паричния си късмет е, като активирате „Звездата на Богатството“. Човек е добре финансово, не само когато има достатъчно приходи, но и когато успява да съхрани част от тях.

Как да намерите сектора, в който попада „Звездата на богатството“ през 2021 година?

Застанете в центъра на жилището си и с помощта на компас намерете два сектора – изток-1 (между 68 и 82)  и север-3 (между 8 и 22 градуса).  Може да използвате и шаблона „24 планини“.

Как да активирате секторите?

-                – Активирането на източният сектор помага за натрупването и съхраняването на пари. В него може да разположите сейфа, касичката или кутията, в която спестявате пари, а може също и спестовна книжка.

-                 – В северния сектор може да поставите някакви декоративни монети. Това ще активира на символично ниво паричният ви късмет.

Как можете да повишите романтичния си късмет?

Звездата на романтиката попада в сектора на коня (173 – 187 градуса).

Активирането на тази звезда може да стане по два начина.

-            – Ако търсите нов интимен партньор, поставете в сектора ваза с цветя. Старайте се цветята винаги да бъдат свежи, като периодически ги подменяте до момента, в който срещнете нужния човек. Тогава прекратете активацията.  

-                – Ако имате брак или сериозна връзка и искате да я укрепите и да я направите още по-стабилна, в същия сектор може да поставите ваша обща снимка.

В зависимост от това какви са вашите приоритети през 2021 година, намерете нужния сектор и го активирайте. 


Сътрудници

На този имейл адрес може да се свържете с консултант:

sashkavel@abv.bg