25 ноември, 2013

"ПРИВЛИЧАНЕ НА ХОРА"


 
В последно време във фън шуй, много нашумя активацията „привличане на хора“. Тази активация може да се използва както в личния живот, така и в бизнеса. В личния си живот хората най-често се стремят да привлекат интимен партньор (активация за сватба) или дете (активация за забременяване). В бизнеса от първостепенно значение е потокът от клиенти, за това и активацията е именно за привличане на клиенти в офиса, магазина, ресторанта, хотела. Изпълнението на активацията е много лесно – запалва се свещ в определено време на определено място в дома или офиса. Трудностите могат да бъдат породени от това, че в някои случаи свещта трябва да се запали в прекалено ранен или късен час. Но, за да се постигне нещо почти винаги е необходимо да се положат определени усилия.
Изчисленията за тази активация се правят в зависимост от годината на раждане на човек. Късметлии са тези, които имат голям персонал, защото се увеличават и дните, в които могат да правят активацията. В крайна сметка няма никакво значение  кой от всичките ви подчинени ще привлече клиентите, важното е потокът им да не намалява.
Тази година към годишните анализи на някои от клиентите ми, които имат собствен бизнес, включих експериментално като бонус  и тази активация. Резултатите бяха много доби. Особено ме впечатли това, което сподели една собственичка на семеен хотел на морето. Бизнесът ѝ е сезонен и хотелът работи само през летните месеци. Тази година за първи път е имала заетост и през зимата – работници, които са извършвали ремонтни дейности в курорта са си наели стаи в нейния хотел.
Ето така действа тази активация!
И не забравяте да отделяте за благотворителност част от парите, които получавате чрез активации!
 
Сашка Величкова

Сътрудници

На този имейл адрес може да се свържете с консултант:

sashkavel@abv.bg