18 август, 2016

ОПИСАНИЕ НА АКТИВАЦИИТЕ


 

1.     Птица падаща в гнездо
– Това е една от най-любимите и най-популярните активации. Изпълнява желанията ни лесно и бързо, при това без да се налага да положим някакви усилия за това. По време на активацията може да обмисляте всякакви неща, свързани както с личния живот, така и с бизнеса. За целта е нужно да се намирате в определен сектор в определено време. Можете просто да седите, да четете книга, а може и да провеждате телефонни разговори, да пращате имейли, да търсите информация, да молите за помощ, да се готвите за изпит или да обмисляте плановете за бъдещето си и да си водите бележки.
Силата на активацията в различните сезони и часове е различна, за това и резултатите са различни. Понякога нови възможности идват при вас още в процеса на активацията, а друг път в течение на няколко дни.
Резултатите от активацията също могат да бъдат различни – от материални придобивки до усещането, че ви е провървяло в нещо, че нещата са се развили по фантастичен или вълшебен начин. Активацията има още едно свойство – хармонизира общата енергетика в дома. Повишава настроението, подобрява отношенията, появява се усещане, че просто ви върви.
Особеното на активацията е, че късметът идва и трябва бързо да го уловите, защото може да отлети, също като птица.

2.     Зеления дракон си преобръща лапата
– Това е парична активация. Идеален вариант за тези, които търсят нови източници на доходи или се стремят да разширят бизнеса си. Характерно за активацията е, че носи бавен, но устойчив прогрес. Може да привлече нови възможности, нова работа, бонус към заплатата, увеличаване притока на клиенти и т.н. Подходяща е за позитивни дела свързани с процъфтяване, слава и богатство. Това не са пари паднали от небето, а пари получени чрез много работа, за това е подходяща преди всичко за хора, които имат собствен бизнес, или заплащането им е свързано правопропорционално с увеличаването на работата. Ако сте на твърда заплата, то вероятността да получите повече пари не е голяма, но работата ви със сигурност ще се увеличи. Това разбира се не е много приятно, но пък със сигурност ще бъдете забелязани от началниците си и е твърде вероятно да бъдете повишени.
За да получите ефект от активацията, задължително условие е да формирате своето намерение за това, което искате да получите. Освен това трябва да извършвате някакви действия, които да обозначат вашите желания и намерения. Например, да се обаждате на нужните хора, да пращате резюмета, рекламни писма или просто да се занимавате с планирането на тези дейности и проекти, от които очаквате доходите.
Силата на активацията също зависи от сезона и сектора, в който се прави. Има сектори, в които активацията променя свойствата си и става разрушителна. Понякога е достатъчно да направите една такава активация, за да получите значителен резултат и да привлечете късмета на своя страна, а понякога са нужни няколко активации, за да  имате видим резултат.
Особеното на тази активация е, че в оказания сектор трябва да сложите активатора, а вие да седнете в противоположния сектор на дома и да се занимавате с това, което ще ви помогне да постигнете целта си.

3.     Активиране на тримата Генерала Бин, Дин, И
– активирането на трите Генерала се извършва в помещение. В зависимост от елемента и двореца, в който се намират, те се използват за различни цели.
Генерал Бин – използва се за получаване на помощ от висшестоящи лица, подкрепа на бизнеса, получаване на пари, издигане в кариерата.
Генерал Дин – получаване на помощ от висшестоящи лица, решаване на сложни проблеми, продажба на недвижимост
Генерал И – подобрява взаимоотношенията, здравето, дава възможност за разширяване на бизнеса и стратегическо планиране.
За да активирате тримата Генерала трябва задължително да използвате точно определен активатор, иначе няма да получите желания ефект. Това може да бъде вентилатор, свещ или стаен фонтан. Не е важно с какво ще се занимавате по време на активацията.

4.     Сгряване на паричната звезда
– за активацията е нужно да запалите свещ в определен сектор за определено време. Цветът и размерът на свещта нямат значение. Активацията е насочена към привличането на финансов късмет: нови договори, клиенти, поръчки, повишение в службата.
5.     Годишни Благородни: Слънце, Луна, Благороден Дракон и Благословен Дракон

Имайте предвид, че въздействието на тези Благородни всяка година е едно и също, но се променя тяхното местоположение.
Важно нещо, което трябва да помните – активациите не са вълшебна пръчица. Те ни дават допълнителен импулс за реализацията на поставените цели, при условие, че правите реални крачки към тези цели.

 

Сътрудници

На този имейл адрес може да се свържете с консултант:

sashkavel@abv.bg