16 февруари, 2016

БЛАГОРОДЕН ЧОВЕК


В китайската астрология има много символични звезди и една от тях е Благородния човек. За тези, които го имат в хороскопа си, може да се каже, че са късметлии. Те са устремени, имат силна мотивация, действат систематично и са устойчиви на стрес. Освен това, в трудни моменти получават нужната подкрепа.

Как да откриете този елемент? Най-напред трябва да построите астрологичната си карта. За целта може да използвате някой от безплатните калкулатори в интернет, например този http://www.8zi.ru/

Интересува ни елемента, който се намира на първия ред под деня на раждане, това е Дневната доминанта. Поглеждате в таблицата и откривате двата елемента, които стоят в колонката срещу вашата дневна доминанта. Например, за дърво, земя и метал ян, Благороден човек са бика и козата.
 
 
Ако нямате тези елементи в хороскопа си, старайте се да ги привлечете по всички възможни начини. Добър вариант е, ако съпругът ви например, е роден в година с елемента на вашия Благороден човек. Обграждайте се с такива хора – приятели, бизнес партньори, лекари, учители.

Може да го използвате и в избор на дата, като избирате дни и часове с личния си Благороден човек.

Друг вариант на приложение е фън шуй. На шаблона с 24-те планини, намерете в кой сектор попада съответното животно. Например, определили сте, че за вас Благороден човек са бикът и козата. От шаблона се вижда, че бикът се намира на североизток, а козата на югозапад.
 
Измервате с компас и определяте къде се намират тези сектори в дома ви. Ако имате възможност прекарвате в тях много време, ако мястото не е подходящо за това, стремете се да бъде разчистено и подредено. Да няма претрупване на излишни вещи - дрехи, играчки, книги. 
По този начин в животът ви ще започнат да се появяват хора, които ще ви оказват нужната помощ в нужното време. Това може да е свързано както с работата и кариерата ви, така и с личностното ви развитие, здраве и отношения.
 
 
Сашка Величкова

Сътрудници

На този имейл адрес може да се свържете с консултант:

sashkavel@abv.bg