23 март, 2015

НА ПОЧИВКА ПО ЦИ МЕН ДУН ДЗЯ

Почивката ми свърши и вече съм на линия. Както винаги Ци Мен Дун Дзя сработи перфектно.
Този път не съм избирала специално ден и час на тръгване, защото трябваше да се съобразим с ваканцията на малката ми дъщеря. Денят беше ясен, оставаше да избера ако не перфектен, то поне приемлив час на тръгване, който да ни дава някаква защита, защото денят освен разрушител на годината, беше и личен разрушител на мъжа ми. Той е свикнал вече с моите изчисления, не еднократно се е убедил в ефективността им и не беше нужно да го убеждавам допълнително. Все пак нямаше да ни е комфортно да тръгнем в 3 часа през нощта или след обяда и да пропуснем вечерята.
Тъй като един китайски час отговаря на два наши часа, нямах голям избор. Първо и задължително условие е наличието на благоприятна врата в таблицата. Тя гарантира безопасност на пътуването. В часът на заека (5:00 – 7:00) имаше врата живот, която се смята за най-силната и най-хубавата. Въпреки това часът отпадна като вариант, защото структури с ген в небесния кръг не се препоръчват за пътуване, самата структура ген върху квей означава транспортно произшествие и като допълнение специалната структура „голям капан“ също предвещава катастрофи на пътя. Следва часът на дракона (7:00 – 9:00) – врата шок. Свързана е със страхове, неприятни изненади, повреди, опасности, нападение. Директно отпадна. Избрах часът на змията (9:00 – 11:00). Врата скривалище – в комбинация с един от трите генерала, може да се използва ако човек иска да се скрие, да избяга от опасности. Чудесен вариант за пълна релаксация. Освен това структурата е в абсолютен унисон с вратата – подходяща за самопознание , медитация, бягство от безумната тълпа, от беди и бедствия.
Какво се случи в последствие? Може би месец преди пътуването получих много изгодно предложение за един курс и се записах без много да му мисля. След това разбрах, че част от курса ще се проведе по време на почивката ми, т.е. за една седмица ще имам три семинара по три часа. Хубавата новина беше, че няма да са в часовете, в които трябва да съм на пистата, а от 18:00 до 21:00, точно когато е вечерята. При всички положения не е особено приятно, още повече, че целта на пътуването беше почивка, а не работа или обучение. Първите уроци трябваше да са в седмицата преди заминаването ни, но се отложиха, защото лектора се разболя. До тук добре, защото бях сигурна, че в началото няма да има нищо ново за мен, тъй като материята ми е много позната, следователно няма да се натоваря особено. В понеделник сутринта получих съобщение, че началото се отлага за сряда. В крайна сметка, вместо понеделник, сряда и петък, имахме лекция само в сряда. Петъка също отпадна, поради някакви форсмажорни обстоятелства. Проведе се само кратка сесия на въпроси и отговори. При мъжът ми също беше спокойно, никакви служебни обаждания. Освен, че си починахме прекрасно, седмицата беше изпълнена с положителни емоции, много повече от това, което очаквах.
Мога да напиша и за другата част от компанията, които тръгнаха няколко дни преди нас, в час различен от този, който им бях казала и веднага с пристигането имаха много неприятен сюрприз, но предпочитам да пиша за хубави неща.
Невероятна наука е Ци Мен Дун Дзя! Вече пета година използвам различните ѝ техники и не спира да ме изненадва.
Сашка Величкова
 

Сътрудници

На този имейл адрес може да се свържете с консултант:

sashkavel@abv.bg