10 януари, 2022

КАК СЕ ПРОМЕНЯТ ЕНЕРГИИТЕ В ПРОСТРАНСТВОТО ПРЕЗ 2022 ГОДИНА?

 

На 4 февруари 2022 година енергиите в домовете ни ще се променят.

Добре е до 1-2 седмици след тази дата да сте направили нужните размествания. За целта е необходимо да анализирате основните сектори в жилището: входната врата, спалнята, леглото, работното място.

През 2022 година всички звезди заемат своите родни места в квадрата Лошу.

Централно място заема жълтата 5-ца, най-опасната звезда.

 От една страна това е добре, защото няма да има нужда да се защитаваме от нея - централната звезда определя само общия фон. От друга страна обаче, има жилища с определена конфигурация на наталната карта, за които годината може да бъде много неприятна във финансов или здравословен аспект.


Звездата на болестите ще бъде на югозапад.

Използването на тази звезда може да ви донесе здравословни проблеми, излишни килограми, нежелание за работа, стагнация. Възрастните хора, бременните жени, хората с хронични заболявания или с проблеми в хороскопа, е добре да не използват югозападния сектор. Ако нямате възможност да се преместите, трябва през цялата година да се грижите за здравето си. 

Особено опасен е месец май.


Звездата на скандалите ще е на изток.

Под нейно влияние хората стават конфликтни и невъздържани. Може да се сблъскате с нелоялна конкуренция и юридически проблеми, в следствие на което да загубите пари и добрите отношения с приятели или партньори. Ако не можете да се преместите от източния сектор, използвайте месеците, когато дойдат хубави месечни звезди – февруари, март, октомври, ноември и декември.


Звездата на грабежа ще бъде на запад.

Ако входната ви врата попада в този сектор,  вземете мерки да защитите всичко, което е ценно за вас – пари, вещи, информация, репутация. Ако използвате западния сектор, възможни са наранявания с остри предмети, клюки, интриги, проблеми с дихателните органи. Най-опасен е секторът през октомври

Сравнително добър става през май и юли.


На югоизток ще бъде звездата на творчеството и романтиката.

Тя може да е полезна за хората с творчески професии и за тези, които искат да внесат повече романтика в отношенията си. Може да използвате сектора за обучение – усвояване на нови знания и умения. В същото време романтичните запознанства могат да бъдат базирани на плътски удоволствия без дълбоки чувства. 

Благоприятно ще бъде въздействието ѝ през месеците февруари март, ноември и декември.


На север ще бъде звездата на мъдростта и благородните хора.

Използвайте северния сектор ако работата ви е свързана с интелектуална или научна дейност; ако имате собствен бизнес, защото под нейно въздействие ще станете по-мъдри и далновидни; ако искате да повишите квалификацията си или са ви нужни покровители, ментори. Единицата се комбинира чудесно с почти всички звезди. Бъдете активни през месеците: март, май, август, септември октомври, декември.


На северозапад ще бъде звездата на властта.

Използвайте сектора ако ви е нужна дисциплина, авторитет или израстване в кариерата. Шестицата може да бъде полезна на хора, които работят в държавни учреждения, големи корпорации, силови структури, както и на всички, които искат да сложат ред в живота си – да работят по график, да следват неотклонно целта си и да не се разпиляват. 

Особено хубав е секторът през април, юни, август и януари 2023 година.


На североизток ще бъде звездата на процъфтяването.

Тя носи увеличаване на доходите, нови възможности, бавно, но стабилно израстване, увереност и сигурност в утрешния ден. Ако работите в този сектор, трябва да сте готови да поемете много работа или  да разширите бизнеса си, защото е важно да можете да поемете новите възможности. 

Използвайте сектора и за активации в подходящи дни и часове, особено през месеците юли, август и октомври.


Звездата на радостните събития ще бъде на юг.

Тя носи бързо израстване, бързи и лесни пари, щастливи събития, романтични отношения, оптимизъм и добро самочувствие. Проблемът е, че тя много се влияе от своята компания. Хубаво е, ако звездите от наталната карта в южния сектор са благоприятни. Тогава ще получите всички тези приятни неща. В комбинация с неблагоприятни звезди деветката може да бъде много опасна. Важни са не само звездите от наталната карта, но и месечните звезди. 

Те се комбинират добре с 9-ката през месеците април, май, юли, август, септември, януари 2023 г.

Ако темата ви е интересна и искате да получите повече информация за енергията в дома си, за начините за разпределяне на енергиите в помещенията, описание на взаимодействието между годишната и месечната звезда, подходящи дни и часове за активиране на финансовия късмет и много други активации, мога да ви предложа три варианта:

-         Да се включите в проекта „Пътеводител по фън шуй за годината на водния тигър“

-         Да получите запис на уебинара посветен на годишните енергии

-         Да получите материалите за месец февруари

Повече информация относно вариантите можете да получите, като ми пишете на имейл sashkavel@abv.bg или чрез съобщение тук или във фейсбук.


Сътрудници

На този имейл адрес може да се свържете с консултант:

sashkavel@abv.bg