18 декември, 2017

ОТ КАКВО ЗАВИСИ УСПЕХЪТ ВИ ПРЕЗ 2018 ГОДИНА?

 

Успехът през годината зависи от три компонента:
1.     небесен късмет – как енергиите на годината взаимодействат с вашата вътрешна енергетика
2.     земен късмет – как енергиите на годината взаимодействат с енергиите в дома ви
3.     човешки късмет – какви са вашите постъпки, умения и действия през годината

На курса посветен на 2018 година, ще обединим тези 3 компонента, за да направите годината си успешна.
Обща прогноза за годината може да се направи според животното, което се намира в годината ви на раждане. Много по-важен обаче, е елемента на личността, защото той стои в основата на целия хороскоп и върху него се базират всички анализи. Тъй като следващата година е с елемент земя, нека да видим каква ще е тя за „земните хора“.


 

За хората с дневна доминанта земя идва същият елемент, затова можем да кажем, че това са хора като вас или приятели. Това означава, че през 2018г. могат да се появят нови запознанства и да получите полза от хората, които ви обкръжават. Ако земята ви е полезна, може да станете по-популярни сред обкръжението си и да създадете нови полезни контакти. Също така може да напреднете в работата си ако тя е свързана с общуване.

Ако земята ви е неблагоприятна, тогава се появяват конкуренти, съперници. Това се отнася преди всичко за хората земя ин , защото за тях елемента от годината е „крадец на богатството“. Именно затова трябва да бъдете внимателни с финансите и вложенията си. Проверявайте старателно всяко предложение, а още по-добре е да отложите инвестициите за по-добри времена. За да избегнете загубата на пари се препоръчва да отделите някаква сума за благотворителност. Важно е още, да проверите имате ли в небесния ствол на картата си инска вода , защото наличието ѝ засилва вероятността от появата на конкуренти и загуба на пари. Това е така, защото водата се явява елемента на парите за човека Земя, а през 2018г. идва същия елемент – земя (същите хора, като вас), който се слива с инската вода и по този начин я отвлича от картата, т.е. отвлича парите от картата ви. Освен да отделяте пари за благотворителност е добре да делите печалбата си. Примерно предлагат ви някакъв проект или работа, с която можете да се справите сами, но през 2018г. е по-добре да я свършите с партньор и съответно да си разделите печалбата с него. Така вие доброволно се отказвате от някакви пари, но в същото време контролирате загубите, като можете да изберете и партньора, който да получи парите.
Когато перспективите в хороскопа ви не са особено благоприятни, се засилва значението на фън шуй, защото хубавият фън шуй може сериозно да подобри ситуацията. Задължително трябва да избегнете дублирането на едни и същи неблагоприятни аспекти в съдбата и в заобикалящото ви пространство, защото така многократно се увеличава вероятността да се случат. За това, ако сте с дневна доминанта Ву   или Джи  и земята не ви е полезна, не е добре да имате легло, бюро или врата в северния, източния или североизточния сектор. Леглото и бюрото в повечето случаи лесно можете да преместите, но с вратата положението е малко по-сложно. На уебинара посветен на годината на жълтото куче ще ви разкрия един лесен и ефективен начин как да промените енергията на вратата на стаята без да се налага да я местите. Също така подробно ще се спра и на останалите типове личности.
http://fengshuiforumbgmammacom.blogspot.cz/2017/12/blog-post.html
 
 
Сашка Величкова

Сътрудници

На този имейл адрес може да се свържете с консултант:

sashkavel@abv.bg