09 ноември, 2020

ГОДИНАТА НА МЕТАЛНИЯ БИК

 

На 3 февруари започва годината на металния бик.

Основните елементи ще бъдат метала и земята. Метал ин се асоциира с изящно украшение, бижу, скъпоценност. Бикът принадлежи към сезон зима, затова се асоциира с покрита със сняг земя. Природният образ, чрез който могат да се представят тези два елемента е бижу върху снежна покривка.

Металният бик цени качества като честност, дисциплина, трудолюбие, вярност, справедливост. Тъй като е работохолик, може да се каже, че ни предстои година на упорита работа. От друга страна бикът е земен знак и въпреки усилията, които хората ще полагат, всичко ще се случва сравнително бавно, а в някои области ще настъпи стагнация.

Продължава да липсва огън в годишните енергии. И през тази година много хора ще изпитват недостиг на радост, на оптимизъм, липса на стабилност. Депресивните настроения, страхът и песимизмът, които се зародиха в годината на мишката, ще продължат да властват и през годината на бика, макар и не с такава сила. Който има подобни наклонности не трябва да се отпуска, а с всички сили да се бори с тях и да не позволява да се задълбочават или да прераснат в някакво сериозно психично заболяване.  Особено внимателни трябва да бъдат хората с огън ян в хороскопа си и водата им е неполезен елемент. Добре ще се чувстват хората с горещи карти. 

В следствие на принудителната изолация още през 2020 година започна една тенденция на преоценка на ценностите, която ще продължи и през 2021г. На преден план ще излязат духовните, интелектуалните и семейните ценности. Очертава се една много духовна година. Няма да са малко тези, при които ще се обостри интуицията. При някои може да се разкрият скрити таланти и екстрасенски способности. Всичко, което ще се случи с вас през 2021 година няма да е случайно. Това са събития и ситуации, които трябва да преживеете и отиграете. Обръщайте внимание на знаците, които ви изпраща съдбата, защото по този начин ще можете сами да се предпазите. Добре е да общувате повече с духовни хора, тези, които имат достъп до тайното познание, до знания, които не са лесно достъпни за всички, в интернет или популярната литература. Така самите вие ще можете да се развивате и обогатявате духовно и да получавате по-специална информация.

В здравословен акпект може да се предположи, че ще продължат тенденциите от 2020 година. Слабия метал в годината на мишката беше признак за проблеми с белите дробове. В годината на бика металът е на малко по-висока фаза, но не достатъчно, за да се каже, че проблемите ще отшумят. Предполагам, че корона вируса ще продължи да ни тормози и през следващата година.

Бикът е личен разрушител за хората родени в годината на козата. Възможни са промени в социалното ви обкръжение и в сферата, която за вас отговаря елемента земя.

За тези, които имат в картите си бик, коза и куче ще се активира земното наказание. Обърнете внимание на здравето си и на фигурата си, много лесно може да натрупате излишни килограми. Още през февруари си направете профилактични прегледи и не пренебрегвайте евентуални симптоми, които могат да се появят през годината, а вземете своевременни мерки. Вие сте най-големия си враг. Чувства като горделивост, завист, надменност, високомерие ще попречат на късмета ви през 2021г. Ако не можете да ги изкорените напълно, научете се да ги контролирате.

За хората с личен елемент метал ян идва „грабител на богатството“. За някои може да е полезен, за други не. Бъдете внимателни през годината, прекалената доверчивост може да ви коства много.

За хората с личен елемент земя ян, метал ян или дърво ян идва Благороден човек. Не се притеснявайте да поискате помощ, когато имате нужда. По пътя си ще срещате хора, които ще са готови да ви помогнат по някакъв начин.

Най-неблагоприятния сектор за 2021 година ще е югоизточния. Ако входната ви врата е на югоизток, не рискувайте, не давайте пари на заем, не теглете кредит. Може да завържете метално звънче на дръжката.

По възможност използвайте западния, североизточния и южния сектор. Работете в западния сектор ако искате да подобрите финансовото си състояние. Използвайте южния сектор ако печелите парите си чрез интелектуален труд или изучавате нещо. Ако целта ви през годината е разширяване и бърз финансов ръст, то вашият сектор е североизточния. Използвайте помещения с вход на североизток или работете в този сектор. Ако нямате възможност да използвате секторите, може да правите активации в таях в подходящ ден и час.

Повече информация за 2021 година, можете да получите от годишния уебинар „Пътеводител за годината на металния бик“.


Сътрудници

На този имейл адрес може да се свържете с консултант:

sashkavel@abv.bg