14 юли, 2018

КАК ДА ПРИВЛЕЧЕМ МЕЧТАНОТО ПЪТУВАНЕ


Тъй като сме в сезонът на отпуските, темата също е актуална. В предишната статия писах за едно от приложенията на „Пътешестващия кон“, а в тази ще ви запозная с друго негово приложение.

Предполагам, че всеки от вас има ако не няколко, то поне едно място, което мечтае да посети. Сега ще ви разкажа за една лесно приложима формула, която ще ви помогне да осъществите мечтата си. Главните действащи лица в тази формула са символичните звезди „Пътешестващ кон“ и „Благороден човек“.

Целта на „Благородния човек“ е да създаде благоприятни условия, да ви защити от неприятности, да направи пътуването ви максимално комфортно и безопасно, както и да премахне препятствията по пътя към целта. А „Пътешестващият кон“ привлича самото пътуване.

Двете звезди се определят според деня на раждане на човек. Най-напред трябва да построите своята карта по бацзъй. Предполагам, че за повечето от вас това няма да е проблем, тъй като вече умеете да използвате калкулаторите в интернет. След това трябва да намерите своите символични звезди – „Пътешестващ кон“ и „Благороден човек“. Тези, които са били на мои курсове знаят как да го направят, а останалите могат да се възползват от таблиците по-долу. Благородният човек може да определите или по небесния ствол на деня, или по небесния ствол на годината на раждане. Всеки човек има минимум два Благородни. Примерно, ако човек е роден в ден с небесен ствол земя ян, от дясната колонка се вижда, че Благородния човек попада в градусите 22 - 37 или 203 - 217.                                                             
 

     Пътешестващият кон се определя според земната клонка на деня на раждане. Примерно, ако сте родени в ден на змията, Пътешестващият кон е в сектора на прасето.
 
 
 
Секторите намирате с помощта на шаблона „24 планини“ (обясненията може да видите в статията за продажба на имот).
За да направите активацията, трябва да изберете хубав ден и час, които да не се сблъскват с животното от годината ви на раждане, и звъните със звънче в сектора на „Благородния човек“. Докато звъните отправяте мислено желанието си към висшите сили да отидете там, където искате.
След това в сектора на Пътешестващия кон слагате картина с мястото, на което  искате да отидете и предмет, който го активира. В сектора на прасето – съд с вода (следите да не се замърси и често я сменяте), в сектора на тигъра – растение, в сектор на маймуната – метален предмет, в сектора на змията – лампа.
 
Има и други по-сложни методи, но този е съвсем елементарен, може да се приложи от всеки и дава добри резултати.
Не мечтайте, а сбъдвайте мечтите си!
 

 

 

Сътрудници

На този имейл адрес може да се свържете с консултант:

sashkavel@abv.bg