12 декември, 2013

Активация за увеличаване на доходите


Всички учители, при които съм изучавала фън шуй, на своите курсове освен теория винаги дават и различни активации. Обикновено са много ревниви към тях и не желаят да бъдат публикувани в открити източници. Пожелават на учениците си да практикуват, да ги използват и да помагат на хората, но за някои неща дори не разрешават да бъдат преподавани. Тъй като много уважавам техния труд и знанията, които са ми дали, винаги се съобразявам с техните желания. Активацията, за която ще стане въпрос, Владимир Захаров е публикувал на своята фейсбук страница, така че вече не е някаква строго пазена тайна. Някои хора биха могли да видят направо неговите обяснения, но знам, че не всички разбират добре руски, за това ще им е по-лесно да я прочетат тук. Ако хубавия фън шуй на дома може да се сравни с имунната система на човек, то активациите могат да се сравнят с витамини. Резултатите от тях настъпват много бързо.

Във фън шуй има много парични активации и една от тях е базирана на годишната карта на летящите звезди. Същността на активацията се състои в това, че се активират трите бели звезди – 1, 6 и 8. През 2014 г. те съответно ще бъдат разположени на югозапад, запад и юг. Звездата 8 може да бъде заместена с 9, която ще бъде на север. Използвайте 9 вместо 8 в случай, че южния сектор на дома ви е изрязан. След като намерите секторите, които ще активирате, трябва да разположите съответните активатори. Тъй като 1-цата се свързва с елемента вода, то на югозапад ще включите фонтан. Звездата 6 е свързана с елемента метал, следователно на запад ще включите вентилатор. Звездата 8 е свързана с елемента земя и за това на юг ще запалите свещ. Същото се отнася и за звездата 9 (огън), ако решите да активирате нея вместо 8. Последно остава да намерите деня, в който можете да направите активацията. Тук няма универсален подход. Всеки трябва сам да намери своя подходящ ден и час. Това става по следния начин:

Ако сте родени в година, която завършва на 0 (1950, 1960,1970…), то можете да направите активацията в деня на маймуната. По същия начин избирате деня ако сте родени в година завършваща на 1, 2, 3 и т.н. Не забравяйте, че по китайския календар годината започва на 4 или 5 февруари, така че ако сте родени през януари 1975, то ще изберете ден съответстващ на 1974 – тигър.

0 – маймуна

1 – петел

2 – свиня

3 – мишка

4 – тигър

5 – заек

6 – змия

7 – кон

8 – змия

9 – кон

За съжаление хората родени в година завършваща на 3 няма да могат да се възползват от активацията, защото 2014г е годината на коня, а тяхната годишна звезда на процъфтяването е мишка. Двете животни се сблъскват едно с друго, а при всички активации се стремим да избягваме сблъсъци и разрушения. Освен това не правете активацията в ден, който се сблъсква с месеца. Примерно през февруари няма да могат да правят активацията тези, които са родени в година завършваща на 0, защото февруари е месеца на тигъра, а техния ден за активация е маймуната.

Активацията не се прави през целия ден, а се избира хубав китайски час, който отговаря на 2 западни часа. Хубав час ще рече такъв, който се явява ваш благороден човек, или личен кон на богатството, или небесна звезда на богатството и т.н. Избягвайте часовете с различни разрушители, сблъсъци и особено дните без богатства.

Желая на всички успешна финансова година!

 

Сашка Величкова

Сътрудници

На този имейл адрес може да се свържете с консултант:

sashkavel@abv.bg