13 август, 2013

МОЖЕМ ЛИ ДА СИ НАМЕРИМ РАБОТА С ПОМОЩТА НА ФЪН ШУЙ?


 
Когато домът е с хубав фън шуй, хората които живеят в него чувстват подкрепата му. Когато нещо не е на ред с енергиите в жилището, човек може да изпитва трудности в различни сфери от живота. Така например кухнята е едно от важните помещения в дома. Нееднократно сме коментирали как се отразява на мъжа кухня в северозападния сектор. С една дума трябва да се направи анализ на жилището и да се направят необходимите корекции. На първо място да се намери правилното място за леглата и печката.

След това вече могат да се използват различни активации. Знам, че всички искат прости решения от рода:

-         сложете в северния сектор снимки на хора, на които се възхищавате и се стремите да подражавате в професионален план.

-         усилете северозападния сектор с метални предмети

-         подредете шкафовете си и не дръжте вкъщи ненужни предмети.

-         сложете монети или фонтан в югоизточния сектор и т.н. и т.н.

Всичко това обаче, няма нищо общо с фън шуй. Да, има сектор на кариерата, но това не е север, както пише в повечето книги. Сектора на кариерата се изчислява индивидуално за всеки човек според хороскопа му. Освен това могат да се използват формули за привличане на нови възможности, за увеличаване на финансовия просперитет, за израстване в кариерата и т.н.

Фън шуй е част от триединството небе-земя-човек, т.е. земния късмет. От не по-малко значение е небесния късмет, който може да се види в хороскопа на човек. Астрологичната карта ни показва кои професии са подходящи и в кои сфери може да постигне максимални успехи.

Не на последно място са действията на човек, неговото желание за работа, за самоусъвършенстване и реализация.
 
 
Сашка Величкова

Сътрудници

На този имейл адрес може да се свържете с консултант:

sashkavel@abv.bg