10 ноември, 2022

ГОДИНАТА НА ВОДНИЯ ЗАЕК - ПРОГНОЗА ЗА 12-ТЕ ЖИВОТНИ

 ЗАЕК


Заекът заема почетното 3-то място, тъй като има цели 5 благоприятни звезди, които могат да ви помогнат да преминете на по-високо ниво. Една от тях символизира парите. Ако заекът се намира в месечния стълб на картата ви, тогава парите ще дойдат от работа, ако е в часовия - от инвестиции, но във всички случаи имате шанса да станете по-богати. Най-вероятно е парите да дойдат от противоположния пол. Ако сте жена, тогава около вас ще има мъже, които ще ви дадат възможност да станете по-богати. Ако сте мъж, опитайте се да общувате с възможно най-много жени, за да спечелите повече пари. Това може да са колеги, началници, високопоставени служители, като цяло всяка случайна жена може да ви даде възможност да спечелите пари. Звездата на генерала обозначава човек със сила и авторитет.

Друга хубава звезда предсказва, че кариерата ви ще се развие перфектно през следващата година, ще имате повече отговорности, сила, власт, а също и признанието на другите. Понякога се случва човек да има много отговорности, но парите да са малко, за вас обаче, през 2023 година няма да е така.

Фактът, че тази година  в заека е Великият херцог, означава, че трябва да сте готови да станете лидер. Обновете лидерските си умения, подгответе се за новата година. Друга хубава звезда показва, че във вашето обкръжение ще има много силни хора. Ще имате чудесна възможност да сбъднете желанията си благодарение на благородните хора, които са близо до вас. Важно е да не седите вкъщи, да излизате, да създавате връзки, така че да се възползвате от тази звезда.

Академичната звезда показва, че ще можете да придобивате нови знания, умения или да обогатявате старите. Това може да се отнася както за вашето хоби, така и за кариерата ви. Вашите знания могат да ви издигнат на следващото ниво. Ако децата ви имат заек в хороскопа или вие самите продължавате да учите, тогава следващата година ще бъде много добра за вас.

Важно е също да се научите да управлявате емоциите си, а не да им позволявате да ви контролират. Една от негативните звезди може да причини спонтанни аборти, така че ако сте бременна или планирате да забременеете, трябва да сте много внимателни, особено през първия триместър на бременността и особено ако заека е в часовия ви стълб. Също така би могла да ви попречи да изразите своите мисли, но помнете, че точно вашите идеи могат да ви помогнат да получите повишите и да спечелите повече пари. Ако заекът се намира в месечния стълб или в годината, трябва да се подготвите за по-голяма конкуренция, която ще предизвика допълнителни емоции, така че ще трябва да можете да ги контролирате.

Увеличава се вероятността за повече сълзи през годината. За да не плачете много, опитайте се да се отървете от ненужните връзки и зависимости. Много хора обичат да гледат драма или да слушат тъжна музика, но ако имате заек в картата си, по-добре не го правете. Ако умеете да управлявате емоциите си, следващата година ще бъде страхотна.

ДРАКОН


През 2023 година драконът ще повиши рейтинга си и ще се изкачи до пето място. Благодарение на една от най-силните хубави звезди ще ви бъде по-лесно да осъществите мечтите си и да постигнете целите си. Но не забравяйте, че благоприятните звезди са само гориво за вашата кола, ако не знаете къде искате да стигнете, тогава каква е ползата от тях? Ако не знаете накъде отивате може дори да претърпите инцидент. Много е важно да сте наясно по този въпрос. Звездата „Небесна празнота“ много често казва, че влиянието на неблагоприятните звезди може да бъде неутрализирано, но от друга страна, „празен“ човек, тоест този, който няма цел, може да стане още по-празен. Ето защо е изключително важно Драконите да разберат какво искат и за какво се борят. Добре е често да се движите, командировките и всякакви пътувания по работа са много желани и полезни, изследвайте нови места.

Също така е възможно да получите нови предложения и трябва да се подготвите за тях. Като цяло, всички промени са добри, ако допринасят за вашия напредък. Възможно е в някакъв момент да се почувствате като жертва, да повярвате, че всички са срещу вас и да виждате всичко в негативна светлина. По-лесно ще ви бъде да превъзмогнете това чувство, като знаете, че е в следствие на влиянието на една от негативните звезди. Контролирайте себе си и поведението си. Не се обграждайте с негативни енергии, това няма да ви се отрази добре. Ако вашите близки или познати се оплакват през цялото време, не се ангажирайте твърде много с техните проблеми, не се влияйте от тяхната негативност, дори ако това са вашите родители, братя, сестри, съпруг или съпруга. В същото време внимавайте агресивните ви действия или думи да не повлияят негативно на отношенията ви с околните.

ЗМИЯ


Въпреки, че змията пада с 2 позиции до 7-мото място, това не трябва да ви плаши.

Тази година ще имате много енергия и трябва да я използвате – пътувайте, движете се. Ако не го направите и си седите вкъщи, енергията ви може да се превърне в разочарование и гняв. Това може да са бизнес пътувания, командировки или дори просто да шофирате много из града. Ако работата ви не е свързана с движение, организирайте сами пътувания до където пожелаете. Може да е еднодневна екскурзия, но нека да е до място, където никога не сте били или поне в ресторант, в който никога не сте били. По този начин ще сте в синхрон с годината. Ако имате проблем, може да получите помощ от случаен човек, който ще се появи от нищото. Бъдете възможно най-често сред хора, където ще имате възможност да срещнете онези, които ще бъдат готови да ви изслушат, да ви помогнат със съвети и т.н.

Ще можете да разчитате и на друга малко по-различна помощ. Когато се съмнявате, когато сте в депресивно състояние, енергията ви е на нула, ще се появи човек, който ще ви каже нещо, ще ви развесели. Може дори да не е човек, а някаква рекламна публикация, уебсайт, някой в ​​инстаграм. Те ще ви помогнат да излезете от застоя. Освен това, през 2023 г. ще имате чудесна възможност да научите още повече за китайска метафизика, ако се интересувате от тази област.

Две от неблагоприятните звезди са свързани с погребения, така че ако имате стари и болни роднини в семейството си, дайте им възможно най-много любов сега, за да не съжалявате по-късно, че не сте имали време да го направите.

Други две неблагоприятни звезди ще принудят тези, които имат змия в картата си, да се крият от хората, да се усамотяват, да избягват приятели, семейство, съседи. Осъзнаването и разбирането на влиянието на тези звезди ще ви позволи да се справите с тази ситуация, в противен случай това може да се отрази негативно на отношенията ви с близките. Ако усетите такова влияние, борете се с него. Ако направите това сега, няма да бъдете засегнати от тези звезди в бъдеще.

Ако чувствате, че имате трудности в една връзка, не ги избягвайте, не се крийте, а открито ги посрещнете и обсъдете. Ако се скриете от подобни проблеми, с времето те ще стават все повече и това може да доведе разпадането на връзки и отношения.

Не бъдете дребнави и не клюкарствайте, не обсъждайте вашите приятели, колеги, съседи, в противен случай всичко ще ви се върне. Също така бъдете внимателни, ако се налага да се качите да вземете нещо от горните рафтове, защото може да паднете и да се нараните. Вървете внимателно по улиците, особено под балконите, за да не изпусне някой нещо тежко. Ако шофирате, също бъдете изключително внимателни. 

КОН


През 2023 година конят ще се изкачи до 4 позиция.

Една от благоприятните звезди предвещава щастливи събития и празници. Ще получите помощ от високопоставени хора, ще имате шанс да получите повишение в работата, което в крайна сметка ще доведе до щастливи събития. Ако сте планирали сватба или раждане на дете, година на заека е много подходяща за това.

Ако сте жена, развивайте своята интуиция, разчитайте на женската си енергия, решавайте проблемите с мекота, нежност и гъвкавост. Ако сте мъж, търсете съвет и помощ от жените. Ако имате някакви съмнения по даден въпрос, обсъдете ги с жена, това ще ви помогне да получите повече яснота.

Една от неблагоприятните звезди може да ви накара да се почувствате здраво вързани. Влагате цялата си енергия в работа, проекти, инвестиции, но това не ви дава финансова свобода. Научете се да казвате „не“ на ненужните задължения и отговорности. Ако в работата ви помолят да направите нещо, а вие чувствате, че нямате достатъчно сили, но все пак се съгласявате, тогава се прибирате вкъщи и си го изкарвате на близките.

Трябва да сте нащрек с информацията, която получавате от други хора и да я проверявате внимателно. Също така, добре е да избягвате многолюдни места, защото има висок риск от инциденти.

КОЗА


През тази година рейтинга на козата пада и тя отива на 8 място. Време е за усърдна работа.

Благоприятните звезди в козата ще помагат на тези, които имат творчески професии. Занаятчии, дизайнери, актьори, стилисти, фотографи и други подобни професии ще имат успех в кариерата. Тези звезди ще ви помагат също така за придобиване на нови умения, особено в областта на творчеството и изкуството.

Ако имате коза в картата си, през 2023 г. около вас ще има специални,  изключителни хора, които ще ви научат да използвате максимално своите възможности. Но ако не можете да се възползвате от тяхното присъствие, няма да имате никаква полза от тях? Просто ще мине още една година и няма да почувствате никакво подобрение в живота си.

Друга звезда ще ви напомня да не бързате, да вървите стъпка по стъпка. Най-добрата стратегия е да действате бавно. Знайте също, че нищо не трябва да се крие и премълчава. В живота ви ще влязат хора, които ще ви помогнат да си изясните много неща и да разрешите всички възникнали проблеми. Годината е подходяща ако искате да направите ремонт у дома. Обновете мебелите, за да съживите застоялата Ци в къщата.

Възможно е да имате емоционални проблеми през годината, които трябва да се научите да контролирате. Ще има хора, които ще се опитат да ви наранят, като отправят дребнави забележки по ваш адрес. Това няма да ви  създаде големи проблеми, просто ще ви е неприятно. Понякога хората говорят лоши неща, защото нямат това, което имате вие. Имате кариера, подкрепа, добро семейство, любящ съпруг или съпруга, добри приятели и хората ви завиждат. Затова игнорирайте техните забележки, не обръщайте внимание, не си хабете енергията да им обяснявате нещо, бъдете над нещата.

Не си позволявайте да карате с превишена скорост или в нетрезво състояние, защото могат да възникнат правни проблеми. Играйте по правилата, бъдете внимателни и изрядни във всяко отношение, за да си спестите проблемите. Тъй като са възможни инциденти и наранявания, ако имате планирана операция, е добре да я направите 2023 година и да не я отлагате. Друг начин да отиграете предсказанието, е като дарите кръв или да отидете на зъболекар. Но не забравяйте, че не можете да преминете през тези медицински манипулации и след това да шофирате със 150 км в час. Направете някое от изброените неща, но бъдете и внимателни.

МАЙМУНА


Маймуната е на 6 позиция.

Твърде вероятно е през 2023 година да срещнете човек, който ще ви помогне да разберете в дълбочина какво се случва. Ще се появи някой, който ще ви вдъхнови, ще ви накара да повярвате в себе си. Възможно е също така да проявите интерес към астрологията, а ако тази наука не е нещо ново за вас може би ще имате възможност да я изучите по-задълбочено.

Присъствието на още една хубава звезда означава, че може да получите повишение, нова титла, нова позиция, но това не означава, че ще имате и значително увеличение на доходите, защото една от отрицателните звезди ще попречи за това. Възможно е дори да се наложи вие да платите за признанието. Тези, които очакват да получат докторска степен или академична степен от университет или нещо подобно знаят, че в наши дни много често  трябва да се плати за това. Но ако тези титли, дипломи и сертификати ще ви помогнат да израснете в кариерата си, тогава защо не?

Не правете дългосрочни планове, по-добре е да бъде за кратък период от време, например месец напред. Разделете голямата цел на няколко малки и се придвижете към нея постепенно. Тогава вероятността да реализирате всички тези цели ще бъде много висока през следващата година. Ще имате подкрепа в разрешаването на евентуални проблеми и трудности, особено ако искате да промените нещо в дома си: покрив, таван, врати, прозорци, годината е подходяща за това. Или може да искате напълно да промените външния си вид. Може да решите да  започнете диета, да тренирате, напълно да промените имиджа си.

Имайте предвид обаче, че парите ще изтичат от джоба ви. Вярно е, че те са предназначени да бъдат използвани, тоест винаги изтичат някъде, няма смисъл да ги трупате (особено при тази инфлация), но харчете разумно, не се поддавайте на емоционално харчене. По-добре е да ги похарчите за някакъв актив. Ако ги инвестирате добре през 2023 година, те ще се удвоят или утроят през следващите години, така че инвестирането също е добър вариант за вас.

Тази година трябва да сте нащрек, защото има опасност от пристрастяване и можете да станете зависими към алкохол, към наркотици, компютърни игри, или дори да се пристрастите към секса. Затова внимавайте, ако имате маймуна в картата си, не се поддавайте на това изкушение. Помнете, че звездите не ви контролират, те само ви тласкат, вие решавате как да живеете живота си. Ако имате всички тези звезди, благоприятни и неблагоприятни, тогава имате такъв потенциал. Но от вас зависи да го приложите или не. 

ПЕТЕЛ


През 2022 година петелът беше номер едно, а през 2023 ще е номер 12, случват се и такива неща. Петелът няма нито една благоприятна звезда, но има няколко неблагоприятни.

Една от тях говори за вероятността да попаднете в неприятни ситуации или природни бедствия, препятствия, непредвидени обстоятелства. Това може да е свързано с вашето финансово състояние или лихвата ви по депозити, но винаги е нещо непредвидено – някои непредвидени обстоятелства, смяна на правителства, икономическа криза. Нещо подобно може да има много силно въздействие върху състоянието и живота ви. Затова трябва внимателно да обмисляте и планирате всяка стъпка, която предприемате. По пътя ви ще се появяват препятствия, но точно като бегача, вие трябва да ги прескочите, трябва да разберете дали това са истински препятствия или съществуват само в главата ви. Така че,  внимавайте подобни мисли да не замъгляват съзнанието ви.

Други две неблагоприятни звезди предвещават проблем с банковата ви сметка или портмонето. Въпреки негативните звезди годината ви може да бъде и хубава. Важното е да използвате правилната стратегия. Няма нужда да се страхувате от негативните звезди или ниския рейтинг. Например, ако купите имот, разбира се, че вашите спестявания ще намалеят или съвсем ще изчезнат. Или ако отдавна мечтаете да започнете свой бизнес, тогава ще ви трябват и много пари за това. Може би ако финансите ви намалеят или пострадат през тази година, това ще ви донесе печалба през следващите години, така че най-добрата идея за петела е да помисли за инвестиции. Но тъй като нямате благоприятни звезди, добре е да се консултирате със знаещи хора, със специалисти. Слушайте тези, които разбират и проучете всички подробности, преди да вземете решение.

КУЧЕ


Тази година първото място е за кучето.

През годината ще имате добри шансове да бъдете в партньорство с благороден и влиятелен човек, който ще ви подкрепя. Това може да е вашият шеф или човек с висок статус. Затова е добре да сте сред хора, да се запознавате, да общувате, доколкото ви е възможно.

Има още две хубави звезди, които също символизират влиятелни високопоставени хора, така че най-вероятно те ще се грижат за вас, ще помогнат за решаването на вашите проблеми, вашите задачи, но за това е важно да не спирате и постоянно да търсите нови запознанства, за да постигнете своите целите. Неблагоприятните звезди ще ви направят прекалено емоционални, темпераментни, лесно можете да се ядосате, така че внимавайте. Много често някакъв малък изблик на гняв или прекомерни емоции може да унищожи щастието в живота ви. Така че не забравяйте, че е много важно да управлявате гнева си. Ако отивате на екскурзия, на почивка, не ходете на места, където има голяма вероятност от природни бедствия, като земетресение, наводнение, срутвания (в пещери) и други. Тъй като сте на първо място, опитайте се да се възползвате максимално от това, което ви предлага годината.

ПРАСЕ


През тази година прасето слиза на предпоследна позиция.

В него има само една благоприятна звезда която показва, че около хората с прасе в карата ще има много добра храна. Ако сте планирали да преминете на диета, тогава е по-добре да изчакате до 2024 г., защото с такава звезда ще ви бъде много трудно да я спазвате. По-добре се насладете на храната и отложете диетата за следващата година, но не прекалявайте.

За вас 2023 година ще е година на конкуренция. Ще виждате, че хората около вас са доста агресивни, че не се опитват да се сдържат и ви нападат, с една дума искат да си съперничат и да се състезават с вас. Но ако знаете, че това са характеристиките на вашето животно за тази година, тогава ще ви бъде по-лесно. За вас ще е много полезно постоянно да се състезавате или да се конкурирате, в противен случай другите винаги ще ви взимат нещо. Конкуренцията обаче трябва да е мъдра, има смисъл да се състезавате в области, които ще ви помогнат да станете по-добър човек.

Две от лошите звезди за годината предвещават клюки. Хората ще се опитат да ви разстроят, ще говорят лоши неща зад гърба ви. Не им обръщайте внимание, защото това са дребнави, малки хорица. Трябва да разберете, че сте нещо повече от тях, че сте по-добри, че има много други хора около вас, които ви обичат. Най-добрият начин да противодействате на това, е като се развивате по-бързо, за да не ви настигнат. Непрекъснато си напомняйте, че не трябва да спирате, винаги трябва да вървите напред и да постигате успехи. Ако се занимавате с продажби и имате прасе в картата, трябва да сте много активни, да действате първи и да гледате на всяка конкуренция като на предизвикателство, което ще ви направи по-добри.

Друга лоша звезда говори за природни бедствия или някаква зависимост. Ако се увлечете твърде много по нещо, това може да доведе до лоши резултати. Не яжте много, не пийте много, не правете нещо твърде много или активно, защото всичко това ще ви се отрази негативно.

МИШКА


От последното място през 2022 година, мишката отива на 2-ро.

Много добри ярки звезди блестят за вас. Ще получавате помощ от благородни хора, но трябва да се научите как да помолите за тази помощ. Често хората не искат да правят това по някаква причина, било заради гордост или дори мързел. Но след като имате толкова много благоприятни звезди, те трябва да се използват. Не си губете времето, това са пари. Звездите ви помагат да бъдете по-отворени и да постигнете много.

Ако сте необвързани и сте готови за връзка, то през 2023 г. ще има много хора, които ще се интересуват от вас. Ако вече имате брак, може да станете по-привлекателни за клиенти, колеги, началници, което също е много добре и може да се използва. Друга хубава звезда предвещава, че ще получите признание от хората, но за целта трябва да напомните за себе си, в противен случай ще загубите възможността да използвате хубавите звезди.

А с лошите звезди ще трябва да се борите. Ако не се справите с изкушенията, не спазвате самодисциплина, тогава негативната енергия ще ви повлече надолу. Пазете се от ненужни връзки, които могат да повлияят неблагоприятно на вашата репутация и да ви лиши от доверието на хората около вас. Следователно тези, които имат мишка в картата си, трябва да се научат как да се контролират. Освен това, трябва да се научите да изразявате мислите си ясно и точно, да говорите директно това, което мислите. Това не означава, че с думите си можете да наранявате хората, просто трябва да се научите как да се изразите ясно. Това важи особено за тези, които продават нещо, защото те обикновено се стараят да говорят за своя продукт, така че да изглежда по-привлекателен за купувачите. През 2023 г. обаче, ще трябва да се опитате да говорите точно и ясно без излишни украшения, за да не се провалят преговорите.

БИК


През 2023 рейтингът на бика леко пада и той отива на 9-то място.

Имате една благоприятна звезда и тя ви казва, че трябва да сте чисти в сърцето и ума си, в мотивите и действията си да следвате морала и да бъдете мъдри. Тогава, въпреки всички неблагоприятни звезди, ще ви съпътства късметът.

Една от лошите звезди предполага, че е възможно да имате главоболие поради ненужни мисли и напразни тревоги, така че винаги трябва да си напомняте да не им обръщате внимание. Възможни са също леки наранявания или смърт в роднинския кръга. Друга лоша звезда ще ви подтиква към усамотяване. Игнорирайте тези, които се опитат да ви наранят или обидят, не им отвръщайте, съсредоточете се върху работата си.

Може още да имате проблеми с жените от вашето обкръжение: съпруга, дъщеря, шефка, съседка, както и проблеми с някои органи и части от тялото: черен дроб, сърце, бъбреци, бели дробове или далак. Ако се почувствате зле или усетите проблем с някой от с тези органи, отидете на лекар. Жените трябва да обърнат внимание на цикъла, на състоянието на матката, на женските полови органи. Не забравяйте да ходите на редовни прегледи.

ТИГЪР


Тигърът е на 10 позиция.

В него има две благоприятни звезди. Едната означава, че през годината ще срещате добри лекари и каквито и здравословни проблеми да имате, вие със сигурност ще намерите лекар, който ще ви помогне да се отървете от тях. Правете си редовни профилактични прегледи, защото ако имате сериозни здравословни проблеми, те могат да се влошат. Добре е да си направите пълни медицински изследвания.

Ако искате да си намерите по-хубава работа и сте  професионалист от висока класа в своята област, тогава не е нужно да я търсите. Трябва само да си направите добра реклама и работодателите не само ще дойдат да ви  потърсят, но и ще ви предложат много добри условия. Ако, напротив, вие сте бреме за фирмата, тогава най-вероятно и пари няма да имате.

Бедете готови за правни проблеми, защото може да се появят съвсем неочаквано. Например, може да претърпите инцидент, защото докато сте говорили по телефона не сте видели преминаваща кола.

Наличието на една от лошите звезди предполага, че може да попаднете в непозната среда, или да почувствате, че хората, с които се познавате от дълго време, ви мамят, или да се чувствате неудобно в компанията на вашият партньор, колега или шеф. Трябва да знаете обаче, че това е единствено в следствие на вашите емоции и чувства, затова не им позволявайте да ви завладеят. За да задоволите тази звезда, вместо да тъгувате, че съпругът или съпругата ви вече не ви разбират, отидете на нови места – ресторанти, клубове, някъде, където не сте били преди. Ако не си почивате достатъчно или работите твърде много, възможно е да настъпи дисбаланс в живота ви, така че, старайте се да намирате време за всичко. Грижете се за здравето си, занимавайте се с хобито си, общувайте с важните за вас хора.

Твърде вероятно е през 2023 година да станете жертва на отмъщение. Не забравяйте, че не трябва да влизате в спорове, особено ако става въпрос за място за паркиране или ако сте на обществено място, защото, когато се върнете, колата ви може да бъде надраскана. Някой може да има претенции към вас и да се опита да ви отмъсти. 


Сътрудници

На този имейл адрес може да се свържете с консултант:

sashkavel@abv.bg