21 декември, 2017

ОТНОВО ЗА АКТИВАЦИИТЕ


Хубавият фън шуй е важен, но и активациите имат своето значение. Все пак никой не би се отказал от допълнителен късмет.

Какво представляват активациите? Чрез поставяне на активатор – свещ, вентилатор, фонтан, на определено място в дома, в определено време, задействаме определени енергии.

С тяхна помощ можем да:

-         ускорим решаването на проблем

-         да увеличим доходите си

-         да привлечем в живота си нужните и полезни хора

Какви активации ще включа в годишния семинар?

Активация за усилване на паричния късмет. Това е активация според Ци мен дун дзя с красивото название „Птица падаща в гнездо“. Нарича се така, защото използваме структура от часовата таблица с небесен елемент огън и земен елемент – земя, т.е. огънят се спуска от небето към земята, подобно на птица връщаща се в гнездото си. Имате възможност да получите нещо от небето, като подарък, без да полагате усилия за това. Обикновено активацията носи неочаквани пари или материални придобивки, като размерът зависи от вашия хороскоп, в какъв период се намирате в момента. Активацията действа много добре, когато трябва да вземете важно решение, да се договорите с нужния ви човек, да привлечете клиент. По време на активацията може да провеждате важни телефонни разговори, да работите върху свой проект или просто да седите и да размишлявате, неочаквано могат да ви споходят идеи, които в последствие да ви донесат добри печалби.

Активация за усилване на късмета в сферата на кариерата и бизнеса. Това е още една силна активация с поетичното име „Зеления дракон си преобръща лапата“. Използва се за да получите помощ или подкрепа от висшестоящи лица, когато искате повишение, явявате се на събеседване или ще изнасяте презентация. Активацията „Зелен Дракон“ дава стабилност, бавен, но устойчив прогрес. Особено благоприятна е за хора със собствен бизнес и за такива, чийто доход зависи от количеството клиенти. Обикновено, след използването на активацията количеството работа силно се увеличава.

Активиране на „Тримата генерали“. Тези активации ни предпазват, осигуряват редовен доход и процъфтяване, увеличават увереността ни при взимане на решения, първи получаваме необходимата информация, привлича в живота ни покровители и помощници.

Активиране на „4-те годишни благородни помощника“:

Великия Ян Поддържа мъжа, получаване на подкрепа от влиятелни хора, реализиране на идеите.

Великия Ин – Поддържа жената, влияе благотворно на отношенията.

Благороден Дракон – Засилва паричния поток, разсейва проблеми, които вече са започнали, помага за раздвижване на бизнеса.

Благословен Дракон – повишава настроението, самочувствието и носи усещане за щастие в живота.

Активиране на процъфтяващата звезда. – Това е активация от арсенала на фън шуй, при която се използват благоприятните летящи звезди. И в зависимост от това, коя звезда се активира получаваме различни неща: възстановяване на здравето, нови запознанства, подобряване на отношенията в любовта и работата, зачеване, обучение, успех на изпити, генериране на нови идеи, кариера, нова работа, повишаване на доходите.

Сгряване на паричната звезда. – Една от най-известните и любими парични активации.

Вмъкване на богатството. Използването на тази активация може да ви донесе допълнителен доход. Подходяща е преди всичко за хора със собствен бизнес.
На онлайн семинара ще има отделен раздел, в който ще обясня подробно как се прави всяка активация, как да намерите сектора за активиране и какъв активатор да използвате. Някои от активациите могат да се използват както в жилището, така и в движение. Примерно, може да ги използвате, като начало на пътуване, да си уговорите важна среща в определено направление, или просто да се разходите. Участниците ще получават пълния пакет активации преди началото на всеки месец в течение на една година.
http://fengshuiforumbgmammacom.blogspot.cz/2017/12/blog-post.html

Сашка Величкова

Няма коментари:

Сътрудници

На този имейл адрес може да се свържете с консултант:

sashkavel@abv.bg