14 август, 2022

НАВИГАЦИЯ ПО ВРЕМЕ НА ТУРБУЛЕНТНОСТ


 

Преди началото на всяка година правя уебинар посветен на годишните енергии, който помага в някаква степен на всички участници да извлекат максимума от годината.

Защо обаче имаме нужда от тази среща в средата на годината?

От лятното слънцестоене до зимното слънцестоене ин енергията се засилва.

Според концепцията за ин-ян, ин расте през втората половина на годината. През първата половина расте ян и за това тя е подходяща по-скоро за изграждане на стратегия: от какво да се страхувате, за какво да внимавате, какво да правите, какво да не правите, как да увеличите потенциала си в това, което ви интересува.

Ако искате да разберете защо продължавате да се въртите в кръг? Защо лошият късмет периодично ви преследва, защо отношенията ви не вървят добре, независимо колко партньора сте сменили? Защо всичко свършва по един и същи начин? Ако не можете да си отговорите на тези въпроси, то втората половина на годината е най-доброто време да го направите.

Ако енергиите на Вселената благоприятстват нашите дела, ние лесно можем да ги извършим без много усилия. Затова в различните години трябва да се поставят различни цели.

Примерно годината на тигъра е свързана с пробуждането, т.е. това е много добра година ако искаме да променим нещо в живота си, ако искаме нещо ново, ако трябва да вземем някакви важни решения. Годината сбъдва желания, но само ако действате. Ако положите малко усилия, резултатът ще бъде повече от очакваното.

Вашите резултати и постижения през следващите 12 години пряко зависят от това, което правите сега.

Тази и следващата година преминаваме през период на трансформация. Трябва да се учим, да се готвим за новото време (девети период). Всеки месец от текущата година е мини версия на следващите 12 години. Затова трябва внимателно ги да проследите, да разберете енергията на всеки един месец и тогава ще ви бъде по-лесно през следващите 12 години. Ако научите тайните на всичките 12 животни в годината на тигъра, разберете енергиите, които са скрити в тях, уроците, които са подготвили за вас, успехите, които са ви позволили да постигнете, тогава няма да имате никакви въпроси.

Времето в китайската метафизика е циклично. Ако си издържал изпита веднъж, ще го издържиш всеки следващ път. Ако разбирате характеристиките, ключовите компоненти на всяко животно, можете да вземете живота в свои ръце, да разберете какви уроци трябва да научите, какви препятствия стоят на пътя ви.

Знам, че всеки иска ако може по някакъв лесен начин да се случат нещата. Да си сложи някакво талисманче, някаква защита и животът му изведнъж да се промени. Ако очаквате подобни чудеса, този материал не е за вас. Той ще бъде от полза за хората, които са разбрали, че само с осъзнато поведение и работа върху своите собствени убеждения ще могат да променят нещо в живота си към по-добро.  До успех водят правилните действия в точния момент.

Цената на този видео урок е 50 лева

Получават го безплатно всички, които се включат в Пътеводителя за годината на водния заек до кая на август.  

Цената на Пътеводителя е 230 лева.

Както всяка година ще обсъдим всичко свързано с енергиите на 2023 година.

- Какви са общите тенденции за годината?

- Какво ще донесе годината лично на вас?

- Как ще се отразят годишните енергии на вашия дом?

- От какво да се пазите и какви стратегии да си изградите?

- Ще разгледаме основните жизнени аспекти: здраве, отношения, пари.

В закритата група всеки месец ще получавате допълнителна информация и много активации.

Няма коментари:

Сътрудници

На този имейл адрес може да се свържете с консултант:

sashkavel@abv.bg