28 август, 2023

КАКВО ДА ПРАВИМ В ДНИТЕ С ГРАБИТЕЛ НА БОГАТСТВОТО?

 В тази статия ще ви покажа как да намирате сами дните, в които е добре да харчите пари. 

Това са дните с вашия Грабител на богатството.

Грабител на богатството е термин от китайската астрология - елемента противоположен по ин-ян на вашият личен елемент. Възможно е да го откриете както в астрологичната си карта, така и в стълба на късмета, на текущата година, месец или ден. Ако го имате в картата си, той показва някои черти от характера ви и това как реагирате на външни влияния. Ако дойде от вън, примерно в стълба на късмета или годината, някой може да предяви претенции към вашето богатство. Това не означава непременно пари – думата богатство обобщава всичко, което е ценно за вас: съпруг/а, работно място, идея, ресурси и т.н. Ако темата ви е интересна, може да получите запис на едноименния уебинар, пишете ми за повече подробности.

Сега ще се спра само на това как да намерите дните със своя Грабител.

Първо ще трябва да построите своята карта с Четирите стълба на съдбата. В интернет има много калкулатори за тази цел и може да използвате този, който ви е най-удобен. Един от хубавите калкулатори, който не изисква регистрация е този Калькулятор Бацзы (четыре столпа судьбы) (mingli.ru)

След като сте попълни всички задължителни полета и сте построили картата си, трябва да сложите отметка на „версия ПРО“.



Ще получите ето такава карта.



Съветвам ви да я съхраните по удобен за вас начин, за да можете да я ползвате, когато ви се наложи. Най-важното нещо от картата, което е добре да запомните, е вашият личен елемент. Това е горното квадратче от стълба на деня. В случая – земя ин. 

Грабителят на богатството е същия елемент, но с противоположна полярност. Т.е. за човек с личен елемент земя ин, Грабител на богатството ще бъде земя ян. Ако вашият личен елемент е водя ян, то Грабител на богатството за вас е вода ин.



Както казах, Грабителят на богатството може да е в самата карта и тогава спокойно може да видите как изглежда, за да го потърсите в календара. Ако го няма в картата, по-надолу ще видите схема с вашите „10 Божества“, едно от които е и Грабителят на богатството.


След това в същия сайт отворете китайския календар
Сентябрь/2023 г. (mingli.ru)

Всяка дата е представена от три стълба – ден, месец и година. Търсим йероглифа на Грабителя на богатството в стълба на деня. В нашия пример откриваме такъв на 7 септември. 



Следващите такива дати са 17 и 27 септември.


В такива дни може да загубите нещо ценно (пари, приятел, клиенти), да се сблъскате със силна конкуренция… И за да няма изненади правим планирани разходи. Най-лесно е да похарчите някакви пари – за продукти, дрехи, курсове, книги… да платите сметки, да направите вноска за погасяване на кредит. Изключение правят особено важни неща, като жилище, скъпа кола или скъпо струващо оборудване за вашия бизнес.

Може още да се занимавате с благотворителност – дарявайте пари, продукти, услуги, време…

Счита се, че даденото в тези дни се връща при вас умножено. И не е задължително да е пари, може да са възможности, клиенти, проекти и т.н. 


Няма коментари:

Сътрудници

На този имейл адрес може да се свържете с консултант:

sashkavel@abv.bg