17 август, 2016

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТ АКТИВАЦИИТЕ


Всяка година, включвам към годишните анализи определен набор от активации, но напоследък все по-голяма популярност сред клиентите ми придобива пакета от пълния набор месечни активации.
От септември реших да направя тази услуга достъпна за всички.
Цената за 1 месец е 20 лева.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТ АКТИВАЦИИТЕ

Ако живеете в къща или апартамент с хубав фън шуй, който съответства на заобикалящата ви среда, значи сте късметлии.
Още по-добре би било, ако в стаите, които използвате най-често има хубави годишни летящи звезди и също така са активирани от силна светлина, движение или звук.
В този случай обкръжаващото ви пространство ви носи подкрепа, зарежда ви със силата и ентусиазма на здравия, щастлив и успешен човек. Появяват се възможности, които ви помагат да постигнете набелязаните цели.
Хубавият фън шуй ви зарежда с оптимизъм, вяра, сили и енергия, за осъществяването на все по-големи планове.
В прекрасна форма сте, чувствате се здрави, имате верни приятели, на хората им е приятно и комфортно във вашата компания.
Какво да правят обаче тези, които не са имали късмет при избора на жилище? Това разбира се не означава, че всичко е изгубено. Има още две съставляващи, които оказват влияние върху живота на човек – т. нар. небесен късмет и човешките постъпки. Когато човек е в хубав период на късмета според хороскопа си и извършва правилните действия, то може да не обръща особено внимание на фън шуй. Проблемите настъпват, когато не живее в хармония със заобикалящите го енергии и се намира в сложен период според астрологичната му карта.
Тогава възможностите са две – да внесе необходимите корекции в съдбата си, или в жилището си. Това ще ви донесе бавни, но стабилни и сигурни изменения в живота, в положителна насока.
Има и още един вариант. Резултатите от него са бързи, но краткосрочни. За това пък не изискват отделянето на много средства и време.
Обкръжаващите ни енергийни потоци освен, че могат да бъдат благоприятни и неблагоприятни, се различават и от позиция на времето. Има такива, които действат в дългосрочен план и такива, чието действие се ограничава в рамките на два часа. Нужно е просто да знаете точното място и време, за да се възползвате от тях.
Активациите могат да бъдат статични направени в дома, и динамични – чрез движение в нужния поток. Целта на активациите може да бъде различна – за подобряване на финансовото или семейното положение, за привличане на помощници, на нови възможности и т.н.
Можете да поръчате активации на имейл sashkavel@abv.bg

ПОЗВОЛЕТЕ НА МЕЧТИТЕ СИ ДА СЕ СБЪДНАТ!

Няма коментари:

Сътрудници

На този имейл адрес може да се свържете с консултант:

sashkavel@abv.bg