13 декември, 2017

ГОДИНАТА НА ЗЕМНОТО КУЧЕ - ЧАСТ 2



Дори и никога да не сте чували за фън шуй може да следвате тези няколко прости, но важни съвета, които ще ви дам, за да направите годината си успешна. Съветите със сигурност ще бъдат от полза и на тези, които вече са направили нещо в дома си според изискванията на фън шуй, защото всяка година енергиите в домовете ни се обновяват и за да сме успешни трябва да живеем в синхрон с тях.

Най-общо казано, има две важни неща, които трябва да знаем: какво не трябва да правим, за да избегнем лошия късмет и какво да правим, за да привлечем добрия късмет.

1.     До началото на февруари, в подходящ ден и час разместете мебелите и почистете сектора в дома си, който се намира между градусите 82,6 и 97,5.

Защо е нужно това? Преди да започне зимният сезон много хора си поставят ваксини, пият витамини, имуностимулатори, за да се предпазят от грипни и простудни заболявания. Във фън шуй също има метод за укрепване на имунната система на дома. Почистването на този сектор е просто начин за раздвижване на определена енергия, която ще намали вредното влияние на негативните годишни енергии.

2.     През 2018г. не се нанасяйте и не правете ремонт в жилище с тил на север, северозапад -1, северозапад-3 и североизток-1.

Тилът е от особено значение. Той отговаря за всички важни неща, които искаме да съхраним – здраве, пари, отношения, и когато той е отслабен (в него попадат неблагоприятни енергии), страдат областите свързани с него.

3.     Ако сте родени през 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012 година, то през 2018г. трябва да бъдете с повишено внимание.

Хубавият фън шуй за вас ще е особено важен. Освен това е добре да разберете повече за особеностите в хороскопа си.

4.     Ако в някакво направление от дома ви има голямо кръстовище, воден обект, строеж, някаква активност, задължително анализирайте съответния сектор в дома си.

Както хубавите, така и лошите енергии могат да бъдат активирани от някаква активност във външното обкръжение. Едните могат да ви донесат късмет, а другите – проблеми, за това е много важно да видите ако има такива активатори, какво активират. През 2018г. хубавите сектори са изток, запад и югозапад. Ако използвате някой от останалите, трябва да се защитите.

5.     Не давайте пари на заем, не инвестирайте в бързи проекти, от които очаквате процентна печалба, не изяснявайте отношенията си с колеги и приятели, ако входната врата или вратата на спалнята ви се намират в северния, североизточния или източния сектор.

Енергията в тези сектори създава конфликтни ситуации и пречи на взимането на правилни решения. Когато емоциите надделяват над здравия разум, може да не получите очакваните печалби.

6.     Ако ви е нужен нов бизнес или мотивация за действие във всички сфери на живота – работа, отношения, личностно развитие, усвояване на нови знания, активно общуване и създаване на полезни контакти, сложете бюрото или леглото си в западния сектор.

През 2018г. енергията в този сектор е особено силна и е способна да даде на човек ясна мисъл, активност и късмет.

7.     Ако работите на заплата и се стремите към кариера, преместете леглото си на югоизток или югозапад. Преди това обаче, помислете, ще можете ли да се справите с увеличения обем работа.

Това е така, защото енергиите в този сектор са свързани с дисциплина и работоспособност.

8.     Ако страдате от хронични заболявания на стомаха, храносмилателната или пикочно-половата система, ако вратата или леглото ви се намират в западния сектор, ако имате в картата си бик, коза и куче, задължително се погрижете за здравето си. Още през февруари си направете профилактични прегледи.

Отделяйки внимание на здравето си, от една страна вие осъществявате предсказанието, а от друга – ранното диагностициране на проблема, дава по-добри резултати при лечение.

9.     Ако сте свикнали да инвестирате и да ръководите бизнеса си разчитайки на интуицията си, то през 2018 г. бъдете по-предпазливи, за да не вземете грешни решения.

Интуицията е свързана с елементите огън и вода, а през 2018г. те няма да могат да се проявят. Водата е засипана от огромното количество земя, а огънят е в максимално ниската си енергийна фаза.

10.      През 2018г. не пътувайте по оста север-юг, както и строго на северозапад-1.

Особено неблагоприятно е, когато пътувате в тези направления на големи разстояния, но дори и в пределите на собствения ви град избягвайте да се движите на север, когато става въпрос за нещо важно. Примерно премествате се в нов дом, който се намира на север от сегашното ви местожителство, или ви предстои важна сделка, или съдебно дело в северно направление. Ако не можете да промените направлението, желателно е да използвате Ци мен дун дзя.

Подробно за тези и много други неща, ще поговорим на курса „Пътеводител по фън шуй за годината на земното куче“
За въпроси и повече информация на имейл fengshuiklasicheski@abv.bg

Няма коментари:

Сътрудници

На този имейл адрес може да се свържете с консултант:

sashkavel@abv.bg