18 ноември, 2018

ЕТАПИ В АНАЛИЗА НА ФЪН ШУЙ


Между термините „фън шуй на дома“ и „земен късмет на човека“ често се слага знак за равенство. Това обаче не е съвсем правилно. Когато анализираме фън шуй на жилището, ние работим с пространството на това жилище. Много майстори казват, че не може да се говори за фън шуй докато в дома не се е заселил човек. И това е точно така. В същото време, ако в дома се е заселило 4 членно семейство, енергията на дома ще влияе различно на всеки един от тях, но това не значи, че в дома има 4 различни фън шуя.

Фън шуй на жилището е един, но ще влияе в различна степен на всеки човек.

Именно земния късмет отчита не само фън шуй на дома, но и индивидуалните особености на човека. Фън шуй на жилището лежи в основата на земния късмет на човек, но двата термина не са идентични.

През какви етапи трябва да се мине, за да направим анализ на земния късмет на конкретен човек, в конкретен дом, в конкретен период от време?

1.     Анализираме самото жилище, неговия основен потенциал, на базата на наталната му карта. Изясняваме всички фактори, които оказват влияние на качествената и количествената характеристика на енергията в жилището.

2.     При втория етап добавяме фактора време. Анализираме как ще се прояви потенциала на дома в определен период от време. Късметът на дома не зависи от хората, които живеят в него. Разглеждаме как се променят качествените и количествените потоци Ци в определена година. Отчитаме и факта, че някои фактори зависят от по-дълъг период от време. Късметът на човек също се променя във времето, както и късметът на дома.

3.     Третият етап протича на базата на първите два. Анализираме как късметът на жилището ще повлияе на късмета на човек. Ако в жилището живеят няколко човека, то третия етап от анализа се прави за всеки един по отделно. В нормалното семейство всички членове зависят един от друг. Доброто ниво на късмет на един член от семейството може сериозно да вдигне нивото на всички останали и да открие пред тях нови възможности. В същото време изключително неблагоприятния късмет на един от членовете на семейството, може да влоши нивото на живот на всички останали и да затвори пътя за много възможности, които са изглеждали напълно достъпни. Именно за това е добре да се направи анализ на всички в дома. Обикновено анализът се ориентира в най-голяма степен към родителите, тези от които зависи финансовото благополучие. Детето обаче, също би могло да повлияе сериозно на финансовото състояние на семейството. Примерно, ако се разболее и за лечението му са нужни много пари, или се изискват много средства за обучението му.

Ако искате да направите самостоятелно анализ на апартамента, в който живеете, може да изучите материалите от курса http://fengshuiforumbgmammacom.blogspot.com/2017/09/blog-post.html

Ако нямате време или финансова възможност за това, може да се запишете за курса http://fengshuiforumbgmammacom.blogspot.com/2018/10/blog-post_31.html на който освен за фън шуй ще говорим и за много други неща, които ще са ви от полза за да направите годината си успешна.

За всички записали се до 23.11.2018г. ще има допълнителни бонуси.
 
 
Сашка Величкова

Няма коментари:

Сътрудници

На този имейл адрес може да се свържете с консултант:

sashkavel@abv.bg